Supermassive si registrují další značku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Supermassive si registrují další značku

Supermassive si registrují další značku

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 2. 2019 13:02
Reklama

Supermassive Games jsou studiem, které dlouho pracovalo spíše na menších projektech (různá DLC a rozšíření, případně porty na PS3 a PS Vita), aby následně zazářilo jedním povedeným titulem a následně znovu upadlo do produkce spíše průměrných her pro PSVR či systém PlayLink.

Po letech práce prakticky exkluzivně pro Sony se ale Supermassive chystají na multiplatformní produkci pod hlavičkou vydavatelství Bandai Namco. První vlaštovkou má být takzvaná Dark Pictures Anthology, soubor samostatných hororových her, z nichž první má nést název Man of Medan. V něm se má skupina mladých lidí pokoušet o průzkum potopené lodi z druhé světové války, celé se to ale jako obvykle nepříjemně zvrtne.

Supermassive si ale loni v létě zaregistrovali také ochrannou známku Shattered State a nyní jsme se díky magazínu Gematsu dozvěděli o dalším trademarku - tentokrát se jménem House of Ashes. Je pravděpodobné, že oba názvy souvisí s dalšími epizodami hororové série, bohužel jakékoli další detaily zatím dostupné nejsou.

První část hororové antologie by měla dorazit během letošního roku, a to na PC, PS4 a Xbox One. Vývojáři slibují, že i tentokrát využijí motiv "motýlích křídel", kdy vaše rozhodutí budou mít zásadní a často velmi překvapivé důsledky. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama