Summer Game Fest se potvrzeně vrátí i v roce 2024. Geoff Keighley již akci oznámil
i Zdroj: NetherRealm Studios / Warner Bros.
Novinka Summer Game Fest se potvrzeně vrátí i v roce 2024. Geoff Keighley již akci oznámil

Summer Game Fest se potvrzeně vrátí i v roce 2024. Geoff Keighley již akci oznámil

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

14. 6. 2023 08:00

Letošní rok máme po stránce letních akcí už pomalu za námi, a je tedy čas na jediné – nastala chvíle plánovat další rok a jeho vlastní akce. Jako první se ozval Geoff Keighley, pořadatel Summer Game Festu. Ve svém novém prohlášení oznámil, že jeho nástupce E3 bude dělat hráčům společnost i příští rok, a to přibližně ve stejné podobě.

Reklama

  • Geoff Keighley potvrdil další Summer Game Fest i pro rok 2024
  • Akce znovu proběhne v červnu a bude ji provázet konference i fyzická akce pro novináře Play Days

Summer Game Fest se po právě ukončeném ročníku (jenž nabyl dle Keighleyho znovu rekordních čísel) vrátí v navazujícím červnu – tedy stejně jako letos nebo roky předtím. I pátý ročník bude navíc hybridní, takže se dočkáme dvou složek. Po stránce fyzické nabídne akci s názvem Play Days, kde si vybraní zástupci tisku mohou dostat do kontaktu s hrami i jejich vývojáři, zatímco my ostatní budeme sázet vše na část digitální – neboli showcase, který moderuje samotný Keighley.

Pokud jde o další podrobnosti, zde si musíme však logicky ještě počkat. Keighley i kvůli teprve ukončenému ročníku nabádá k trpělivosti, ačkoli zároveň poukazuje, že další informace bude sdílet v nadcházejících měsících. 

Co se naopak týče již končícího letoška, můžeme připomenout několik událostí. Ačkoli totiž právě tato akce nebyla tentokrát i vzhledem k jiným přenosům zrovna bohatá na velká odhalení (např. ve srovnání s Microsoftem), i tak nebyla nouze o velká jména. Mimo menších titulů šlo např. o překvapivé odhalení nového Prince z Persie, který se přeneseme za 2,5D grafikou; dále Sonic Superstars, které totéž činí pro Sonica; posléze gameplay z Mortal Kombat 1 a Alan Wake 2; a nakonec oznámení data vydání Spider-Man 2 a detailů k Final Fantasy 7 Rebirth.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama