Suicide Squad nabídne singleplayer i co-op
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Suicide Squad nabídne singleplayer i co-op

Suicide Squad nabídne singleplayer i co-op

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

23. 8. 2020 04:54 1
Reklama

Warner Bros. představilo Suicide Squad: Kill the Justice League skrze cinematický trailer. Kooperativní struktura hry i dříve viděná přítomnost Supermana se nakonec potvrdila.

Trailer představil čtveřici hratelných postav: Harley Quin, King Shark, Deadshot a nakonec Captain Boomerang. Každý z uvedeného čtyřlístku (ne)hrdinů disponuje vlastní sadou zbraní a schopností, jejichž správné využití bude klíčem k poražení Justice League, stejně jako vymýcení hrozby, jež se stahuje kolem ikonického města Supermana – Metropolis.

Zmíněný muž z oceli pak bude podle traileru sehrávat pravděpodobně roli záporáka, jenž se v rozporu se svými klasickými ideály neštítí ani činů v podobě chladnokrevné vraždy. Jednou z možných příčin jeho nestandardního chování může potenciálně být i přičinění Brainiaca, jehož přítomnost je naznačena v úvodu ukázky.

Příběhově hra volně navazuje na události her ze série Arkham, které nám studio Rocksteady přineslo v minulosti. Jednotlivými misemi bude možné projít v jednom až čtyřech hráčích, přičemž absence živých hráčů je vyřešena skrze počítačem řízené parťáky. Autoři dále dodávají, že hra jednoho hráče bude za účelem zachování dynamické hratelnosti nabízet i možnost volného přepínání mezi všemi hratelnými postavami. Využití tohoto herního prvku navíc nabývá na dodatečné zajímavosti i vzhledem k oznámené open-world struktuře města Metropolis.

Vydání Suicide Squad: Kill the Justice League bylo oznámeno až na rok 2022, kdy se hra objeví na PC, Xbox Series X a PlayStation 5. Verze pro aktuální generaci konzolí nebyla oznámena.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama