Studio Respawn se otevřeně hlásí k nové herní značce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Studio Respawn se otevřeně hlásí k nové herní značce

Studio Respawn se otevřeně hlásí k nové herní značce

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 4. 2021 09:05

Zahálka je pro zaměstnance studia Respawn evidentně neznámé slovo. Po Titanfall, Apex Legends a Jedi: Fallen Order se vývojáři pochlubili, že nad rámec udržování vydaných her aktivně pracují i na zcela nové IP.

Reklama

Vince Zampella a další členové Respawn skrze Twitter sdílejí zájem o nábor vícero zaměstnanců pro novou značku. Na té má ve fázi návrhů aktuálně pracovat pouze pětičlenná skupina inkubačního týmu, jež byla vyčleněna už koncem loňského roku.

Podle popisu  má americké studio známé především pro akční a dynamickou hratelnost i nadále držet zavedeného standardu. Hra má znovu nést silný nádech vesmírného dobrodružství a zřejmě si více netradičně pohrát i s principem procedurálního generování světa. 

Vedle standardních postupů herního vývoje se má celá produkce obejít bez přítomnosti crunche. Spolu s omezením nežádoucích přesčasů navíc studio dodává, že značná role bude ležet ve vlastní kreativitě pracovníků a jejich samostatnosti při řešení problémů.

S ohledem na označení „nová IP“ se taktéž dá usoudit, že nepůjde o spekulovaného rozšíření světa Apex Legends ani veřejné tajemství v podobě pokračování Jedi: Fallen Order. Na konkrétní detaily a náplň projektu si však budeme muset nějakou dobu počkat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama