Studio Fatshark hlásí zpoždění, Warhammer 40,000: Darktide letos nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Warhammer 40,000: Darktide Novinka Studio Fatshark hlásí zpoždění, Warhammer 40,000: Darktide letos nevyjde

Studio Fatshark hlásí zpoždění, Warhammer 40,000: Darktide letos nevyjde

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 7. 2021 09:43

Švédské studio Fatshark chtělo letos navázat na kooperativní řežbu Vermintide, dle podobného receptu totiž nyní připravuje Darktide, kde se ke slovu dostanou i palné zbraně. Zdá se však, že vývoj nabral jisté zpoždění.

Reklama

  • Warhammer 40,000: Darktide byl odložen na příští rok
  • Autoři nyní cílí na jaro, konkrétní termín není znám
  • Za odklad mohou komplikace spojené s pandemií

K fanouškům promluvil Martin Wahlund, výkonný ředitel a spoluzakladatel studia. Z jeho slov vyplývá, že se letos nakonec nedočkáme. “Máme zodpovědnost za doručení hry v nejlepším možném stavu. Upřímně - potřebujeme více času, abychom tohoto cíle dosáhli. Není žádným tajemstvím, že je herní vývoj za časů pandemie velmi náročný, ani my nejsme vůči překážkám imunní,” stojí v oficiálním prohlášení. 

Darktide bylo tedy posunuto na příští rok, autoři nyní cílí na jaro, zatím neoperují s konkrétním termínem. Čas navíc chtějí využít k zajištění odpovídající kvalitativní úrovně a také k tvorbě dodatečného obsahu, který se do hry bude dostávat po jejím vydání.

O hře jsme naposledy psali v souvislosti s Danem Abnettem. Vyšlo totiž najevo, že se podílí na tvorbě příběhového pozadí. Známý spisovatel patří mezi stálice sci-fi a fantasy scény, značce Warhammer 40,000 se věnuje už přes 20 let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama