Strnulé a neohrabané. Fanoušci kritizují ukázku remaku Silent Hill 2
i Zdroj: Konami
Silent Hill 2 (Remake) Novinka Strnulé a neohrabané. Fanoušci kritizují ukázku remaku Silent Hill 2

Strnulé a neohrabané. Fanoušci kritizují ukázku remaku Silent Hill 2

Dominik Tománek

Dominik Tománek

1. 2. 2024 16:00

Na State of Play byl konečně zveřejněn nový trailer z remaku Silent Hill 2, který hráčům přiblížil, co mohou od bojů očekávat. Ukázka se ale setkala s ostrou kritikou.

Reklama

  • Ukázka soubojové systému z remaku Silent Hill 2 byla představena v rámci State of Play
  • Trailer fanoušci kritizují kvůli přílišné strnulosti a neohrabanosti

Během včerejší prezentace State of Play ukázalo studio Bloober Team několik nových záběrů z připravovaného remaku hry Silent Hill 2. Trailer bohužel u fanoušků nezaznamenal příliš dobré ohlasy. Někteří označují animace za „strnulé“, zatímco podle jiných hra jako celek vypadá „neohrabaně“. Stěžují si také na to, že z ukázky hra vypadá příliš uhlazeně. Pokud si ji srovnáte s původní hrou, chybí jí jakási špinavost, „po které jste si chtěli dát sprchu“, jak vtipně podotknul jeden z hráčů. Boj se také dočkal modernizace, který by měl hru zpřístupnit nové generaci hráčů. Nutno podotknout, že celá ukázka působí hodně akčně a spíše než Silent Hill připomíná Resident Evil, čemuž „pomáhá“ i pohled přes rameno. Samozřejmě je ale příliš brzy na to dělat závěry, jde o první pořádnou ukázku a je možné, že se finální podoba hry výrazně změní. 

Remake hry Silent Hill 2 od Bloober Team byl poprvé oznámen v říjnu 2022 na speciální prezentaci společnosti Konami věnované výhradně hře Silent Hill. Nyní, o více než rok později, vydaly společnosti Konami a Bloober během poslední akce PlayStation State of Play nový trailer zaměřený na boj. Vedle krátkého traileru byla v průběhu akce do obchodu PlayStation překvapivě vydána také nová free-to-play hra Silent Hill The Short Message

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama