Streets Of Rage 4 se může pochlubit novou bezplatnou aktualizaci. Přidává Survival mode i nové kooperativní útoky
i Zdroj: Dotemu
Streets of Rage 4 Novinka Streets Of Rage 4 se může pochlubit novou bezplatnou aktualizaci. Přidává Survival mode i nové kooperativní útoky

Streets Of Rage 4 se může pochlubit novou bezplatnou aktualizaci. Přidává Survival mode i nové kooperativní útoky

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 3. 2023 09:20

Street of Rage 4 se od svého vydání již dočkal úctyhodné podpory. Po původním příchodu na trh v roce 2020 pro konzole Switch, PS4 a PC hra přišla rok poté i na již zaniklou stádii a loni i na Android a iOS. Dodatečně bylo pak vydáno nepočetně obsahových updatů a také větší DLC Mr. X Nightmare, které hru dále zlepšovalo. Nyní přišla řada na další část bezplatné zábavy. Do hry doráží survival i nový doplněk pro kooperativní hraní, jež jsou součástí jednoho většího updatu.

Reklama

  • Streets of Rage 4 nově dostalo bezplatnou aktualizaci, která přidává velké množství nového obsahu
  • Jednak jde o balanční změny hry na úrovni hitboxu a dále o skupinové úroky hráčů v rámci kooperace
  • Majitelé DLC Mr. X Nightmare mohou vyzkoušet také režim Survival 

Konkrétně se jedná o aktualizaci 1.08, jež je dle vývojářského studia Dotemu určena pro všechny verze hry a přináší změny do základní hry i DLC Mr. X Nightmare. Jedná se o velký obsahový balíček, který přidává do hry více než 300 balančních novinek a oprav, které hra dostala k 10. březnu. Mimo jiné jde o vlastní režim přežití (Survival Mode), jenž je exkluzivní pro majitele DLC, nové společné pohyby v rámci kooperace a také přidání dalších zničitelných objektů, které pomáhají udržovat počítadla komb.

Jeden z nových pohybů, které můžete v kooperaci vyzkoušet sestává konkrétně z vrhu vašeho partnera. V rámci kooperace můžete totiž nově podržet tlačítko ke zvedání předmětů i pro vymrštění vašeho spojence, načež on může zmáčknout své tlačítko útoku, a poškodit tak okolní nepřátele. Dotemu také zmiňuje, že nejde o všechny změny. Z celkových patch-notes můžeme vypíchnout např. přidání bonusového času při přechodu mezi úrovněmi či přidání více prokletých pasáží v obtížnosti Mania+.

Vlastní režim přežití, který dostávají majitelé Mr. X Nightmare, je nicméně i přes všechny tyto novinky zřejmě stále důležitější. V rámci tohoto režimu si totiž lze upravit zážitek pomocí všemožných nastavení, včetně volby počáteční úrovně, základních perků, škálování síly nepřátel nebo stanovení výše nebezpečí skrze volbu přidaného hazardu.

Aby byli navíc hráči motivováni hru takto vyzkoušet, je titul nyní k dispozici také s 50% slevou, a to v digitálních obchodech PlayStationu (330 Kč), Switche (310 Kč) a Steamu (295 Kč). Zlevněno je také DLC Mr. X Nightmare (cca 100 Kč na všech platformách), stejně jako balíček, kde je základní hra plus DLC, které například na Steamu stojí 350 Kč.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama