Středověká detektivka Pentiment se údajně podívá i na další platformy
i Zdroj: Xbox Game Studios / Obsidian Entertainment
Pentiment Novinka Středověká detektivka Pentiment se údajně podívá i na další platformy

Středověká detektivka Pentiment se údajně podívá i na další platformy

David Bernard

David Bernard

13. 2. 2024 13:30

V herní divizi Microsoftu se aktuálně dějí velice zajímavé věci. Před oficiálním podcastem společnosti, který je plánovaný na čtvrtek, na internet pomalu prosakují další informace o vydání exkluzivních her i na ostatní platformy. Posledním předmětem spekulací je středověká detektivka Pentiment, pocházející z dílny Obsidian Entertainment.

Reklama

  • Pentiment se údajně podívá i na další platformy
  • Společně s Hi-Fi Rush by se mělo jednat o první vlaštovky nového obchodního přístupu herní divize společnosti Microsoft
  • Zda jsou spekulace pravdivé, zjistíme v oficiálním podcastu, který bude odvysílán ve čtvrtek

Původně exkluzivní hra Pentiment se údajně dočká vydání na další platformy. Středověká detektivka byla dosud k dispozici pouze pro PC a herní konzole Xbox (současná i minulá generace). Dle pomalu prosakujících informací bychom se do zapeklitého případu brzy mohli pustit i na konzolích PlayStation 5 a Nintendo Switch. Společně s dříve diskutovanou rytmickou akcí Hi-Fi Rush by se mělo jednat o první vlaštovky nového obchodního přístupu herní divize Microsoftu.

Již ve čtvrtek si budeme moci naladit oficiální podcast, ve kterém nám Phil Spencer (vedoucí herní divize Microsoftu), Sarah Bond (prezidentka Xboxu) a Matt Booty (šéf Xbox Game Studios) objasní, kam budou směřovat další kroky společnosti. Pokud se spekulace potvrdí, mohli bychom se dočkat oficiálního oznámení ohledně vydání zmíněných titulů na další herní platformy. Třetí hrou, o které se v souvislosti s dřívější exkluzivitou v herních budoárech mluví, je kooperativní pirátské dobrodružství Sea of Thieves. To by na další platformy mohlo dorazit během pozdější fáze roku. Zda se dohady potvrdí, zjistíme ve čtvrtečním podcastu, který již dnes s napětím vyhlížíme.

Je čas to vysvětlit. Xbox láká na oficiální podcast, kde odhalí budoucnost jejich byznysu
i Zdroj: Bethesda Game Studios

Je čas to vysvětlit. Xbox láká na oficiální podcast, kde odhalí budoucnost jejich byznysu

Phil Spencer se sejde s dalšími „hlavouny“ a společně v podcastu chystají prozradit, jak to bude vypadat s Xboxem do…

13. 2. 2024 08:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama