Streamer školí nepřátele v multiplayeru Call of Duty pomocí bongo bubnů, v jednom zápase nasbíral 105 zabití
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Vanguard Novinka Streamer školí nepřátele v multiplayeru Call of Duty pomocí bongo bubnů, v jednom zápase nasbíral 105 zabití

Streamer školí nepřátele v multiplayeru Call of Duty pomocí bongo bubnů, v jednom zápase nasbíral 105 zabití

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 11. 2021 21:37

Během posledních let hráči a především streameři dokázali, že se každá hra dá hrát prakticky na každém ovladači. Měli jsme tu tedy Skyrim hraný na hromadě brambor nebo Dark Souls na taneční podložce, kytaře, banánech či rybářském prutu. Také víme, že Dark Souls lze dohrát na bubny, streamer DeanoBeano, aktivní na Twitchi, ale ukazuje, že se bubny neztratí i v alternativní druhé světové. Ano, hraje s nimi Call of Duty.

Reklama

  • Streamer DeanoBeano hraje Call of Duty: Vanguard pomocí bongo bubnů z Donkey Konga
  • Nejde mu to vůbec špatně, v jednom zápase dokonce nasbíral 105 eliminací
  • V minulosti hrál Call of Duty i na flétnu

Konkrétně používá Donkey Kong bongo bubny určené pro hraní Donkey Kong Jungle Beat, původně na Nintendo Gamecube. I s nimi už někteří jedinci v minulosti skolili bosse v Dark Souls 3, boj s obyčejnými hráči v multiplayerové střílečce je ale trochu jiná disciplína. DeanoBeano si nicméně v Call of Duty: Vanguard vůbec nevede špatně. Na celkem pět interaktivních tlačítek bubínků promyšleně namapoval jednotlivé příkazy a během zápasů cykluje mezi několika nastaveními. Může tak běhat, mířit, krčit se a dokonce i používat emoce. Přímo ve hře pak používá brokovnici, která se k značně limitovanému pohybu pomocí bubínků ideálně hodí, a hraje ty nejdivočejší zápasy na malých mapách, kde není v takové nevýhodě.

V jednom z odvysílaných zápasů DeanoBeano získal těžko uvěřitelných 105 eliminací (začátek zápasu je načasován zhruba na spuštění výše vloženého videa). Nic netušícím nepřátelům je tedy více než důstojným nepřítelem.

Streamer má nicméně s podobnými kousky spoustu zkušeností. Server Kotaku upozorňuje na to, že předchozí díl Call of Duty hrál třeba na flétnu nebo klasický bubenický set. Na druhou stranu se mu asi nikdy nepodařilo sesbírat 105 zabití.

V minulosti jsem v hPodu vyprávěl o tom, jak jsem hrával první Halo na volantu. Inu, bubínky jsou vyšší liga.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama