Streamer nabízí desetitisíce dolarů jako odměnu pro toho, kdo první dohraje Halo 2 na nejvyšší obtížnost bez smrti
i Zdroj: Steam / 343 Industries
Halo 2 Novinka Streamer nabízí desetitisíce dolarů jako odměnu pro toho, kdo první dohraje Halo 2 na nejvyšší obtížnost bez smrti

Streamer nabízí desetitisíce dolarů jako odměnu pro toho, kdo první dohraje Halo 2 na nejvyšší obtížnost bez smrti

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 7. 2022 15:13

Znáte druhé Master Chiefovo dobrodružství jako své boty a považujete se za skutečně zkušeného hráče stříleček? Pak můžete zkusit štěstí a třeba získáte odměnu ve výši 20 tisíc dolarů (v přepočtu zhruba 480 tisíc českých korun). Právě tolik totiž streamer Charlie “Cr1tikal” White nabízí hráči, který dohraje Halo 2 při nastavení LASO bez jediné smrti.

Reklama

  • Streamer nabízí 20 tisíc dolarů tomu, kdo dohraje Halo 2 Anniversary za nejtěžších podmínek bez smrti
  • Nikdo se tomu zatím ani nepřiblížil

Na první poslech to možná zní lukrativně, v praxi ale jde o opravdu šílenou výzvu. Nastavení LASO spočívá v tom, že v Halo 2 (Anniversary) musí hráč mít po celou dobu nejvyšší obtížnost Legendary a aktivované všechny modifikátory hratelnosti (lebky), s výjimkou pomocného Envy. Nepřátelé jsou tak maximálně obtížní, zároveň je ale posiluje zvýšený život nebo fakt, že jsou neviditelní. Halo 2 je přitom značně obtížná hra i bez modifikátorů.

Dle dostupných informací nikdo nikdy hru v tomto nastavení bez smrti nedohrál, nebo to alespoň nikdo nezaznamenal na videu. I dohrání hry bez ohledu na smrti je obrovskou výjimkou. Nejblíž se zatím dle Whitea dostal hráč s přezdívkou Jervalin, který skutečně hru na obtížnost LASO prošel bez jediné smrti. Měl ale zapnuté všechny lebky včetně Envy, která nahrazuje baterku aktivní neviditelností hrdiny, což je v boji obrovsky užitečná pomoc.

Sám Cr1tikal se prý při stanovených podmínkách dostane zhruba do druhé nebo třetí místnosti první mise. Najde se tedy dostatečně schopný vyzyvatel?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama