Startuje Herní výzva 2022. Odvážlivci mohou soutěžit o ceny a také přispět na dobrou věc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Startuje Herní výzva 2022. Odvážlivci mohou soutěžit o ceny a také přispět na dobrou věc

Startuje Herní výzva 2022. Odvážlivci mohou soutěžit o ceny a také přispět na dobrou věc

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 1. 2022 12:20

Se začátkem nového roku se pojí různá předsevzetí a výzvy. Kromě tradičního trápení v posilovně se naštěstí najdou i příjemnější kratochvíle, například Herní výzva, kterou má pod palcem server Databáze-her.cz.

Reklama

  • Server Databáze her odstartoval další herní výzvu
  • I letos je připraveno deset kategorií
  • Pořadatelé se rozhodli podpořit nadaci Člověk v tísni

Herní výzva by se již dala označit jako tradiční záležitost, letos ostatně startuje již sedmý ročník. Vaším úkolem bude dohrát deset her z připravených kategoriích, stejně jako v minulých letech lze soutěžit v základní variantě, která by měla být přístupná co nejširšímu okruhu hráčů, pro fajnšmekry je pak připravena hardcore verze, kde už se člověk trochu zapotí.

V nabídce se najde například kategorie Novinky z domova, zde je potřeba dohrát hru od českého nebo slovenského vývojáře, která vyšla v roce 2020 a později, tedy alespoň v případě základní varianty. Hardcore režim se omezuje pouze na rok 2022.

Z dalších lze zmínit třeba kategorii Ticho jako v hrobě, která se zaměřuje na hry, v nichž se nemluví, Zvířecí instinkt zase přináší podmínku, aby bylo v názvu reálné zvíře, nebo abyste za něj přímo hráli (hardocre varianta).

A jak se do akce zapojit? Stačí se zaregistrovat na stránkách Databáze her, následně můžete výzvu přijmout a evidovat svůj postup. To je také podmínka pro možnost zasoutěžit si o herní kupony. S výzvou se pojí také dobročinná aktivita, pořadatelé se rozhodli podpořit nadaci Člověk v tísni. Více informací najdete na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama