Staňte se mistrem vodákem a pánem rybolovu. Autoři The Hunter: Call of the Wild oznamují novou hru
i Zdroj: Expansive Worlds
Novinka Staňte se mistrem vodákem a pánem rybolovu. Autoři The Hunter: Call of the Wild oznamují novou hru

Staňte se mistrem vodákem a pánem rybolovu. Autoři The Hunter: Call of the Wild oznamují novou hru

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

21. 6. 2022 08:50

Fanouškové rybaření zpozorněte, nová hra se blíží. Studio Expansive Worlds, podepsané pod simulátorem tradičního lovu The Hunter: Call of the Wild, oznamuje novou simulaci sladkovodního rybolovu. Novinka se bude jmenovat Call of the Wild: The Angler a své budoucí hráče vezme na výlet k vodě ještě letos.

Reklama

  • Tvůrci The Hunter: Call of the Wild oznamují, že vyrazíme na vodu s novou hrou Call of the Wild: The Angler
  • Titul nabídne realistickou simulaci sladkovodního rybolovu v otevřeném světě

Švédští vývojáři, patřící pod Avalanche představují cit pro detail v novém titulu. Hráči znalí vodních toků a jeho pravidel se tak mohou těšit nejen na samotnou podporu rybolovu, což znamená vysazování a lovení, ale i na polování umu při sestavování prutů, navijáků a návnad. Každý druh, který ve světě najdete, bude mít taktéž své jedinečné chováníPodle vývojářů je s ním nutné počítat, neboť významně ovlivňuje zaháčkování či přitahování ryb, což stejně dobře platí i pro simulaci teplot a hloubek vod či nadmořské výšky.

Otevřený svět, jenž se na pohled zprvu blíží Severní Americe, ale nevynechává ani vrcholy Alp, bude přirozeně možné procestovat opravdu důkladně. Už nyní víme například o plavbě říční loďkou, jízdě terénním vozidlem nebo o výšlapu na jinak odloučená místa. Pokud se naopak stočíme ke sdílení zážitku, které je integrální součástí rybolovu, i to bude ve hře zahrnuto. Do kooperace se bude moci zapojit až 12 hráčů, přičemž vše bude opět řešeno stylem drop-in/drop-out multiplayeru, jenž nás nechá naskočit do světa ostatních.

Co se týká vydání, titul přizve své první rybáře ještě letos. Prvně tak zamíří na PC, kde se souběžně objeví na Steamu, Epic Game Store i Microsoft Store, načež se se opožděně dočkají i majitelé konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama