Srpnové PlayStation Plus hry nabídnou golf i bojující vránu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Srpnové PlayStation Plus hry nabídnou golf i bojující vránu

Srpnové PlayStation Plus hry nabídnou golf i bojující vránu

Lumír Havlíček

Lumír Havlíček

27. 7. 2023 00:00 6

Tradiční výměna trojice nabízených titulů pro předplatitele PlayStation Plus proběhne už 1. sprna. Pojďme se podívat, na co se můžeme následující měsíc těšit.

Reklama

  • PGA TOUR 2K23
  • Dreams
  • Death's Door
  • připomínka červencových titulů

PGA TOUR 2K23

Je na čase provětrat golfové hole a vyrazit na green. Pokud jste chtěli tenhle sport vyzkoušet s co nejmenšími náklady, nyní máte vhodnou příležitost. PGA TOUR 2K23 se může pochlubit solidním grafickým zpracováním, více než obstojnou fyzikou a v neposlední řadě taky nabízí v hratelné podobě samotného Tigera Woodse. Hrát jde offline, ale o post nejlepšího golfisty si to můžete rozdat i po síti nebo s kamarády lokálně. Vytvořte vlastní turnaje, sezóny a nebo navrhněte hřiště podle svých představ.

Dreams

Hraj, tvoř a sdílej. Takové je heslo studia Media Molecule, které stojí za hrami LittleBigPlanet či Tearaway. V Dreams si užijete sdílený obsah od jiných hráčů, takže se nejedná o pouhý nástroj k oživení vlastních nápadů. Přesto, pokud vás chytne kreativní nálada, můžete kromě her skládat hudbu, malovat, animovat, točit filmy a samozřejmě je následně nabídnout všem ostatním hráčům.

Death’s Door

Jen v hrstce her si zahrajete za vránu, která má za úkol střádat duše zemřelých. S mečem u pasu, lukem na zádech a magií v černém srdci se vydáte po stopách neznámého zloděje. Ten drze narušil vaši poklidnou denní rutinu a jednu z mrtvých duší štípnul. Death’s Door naservíruje „zeldovskou“ RPG roguelite akci, v krásném, vizuálně stylizovaném prostředí. Užijete si souboje proti roztodivným příšerám i velkým bossům, co se vás nebudou stydět potrápit.

Výměna červencových her

Všechny tři novinky budou k dispozici předplatitelům PlayStation Plus už 1. srpna. Pokud jste tak ještě neudělali, nezapomeňte si do té doby přidat do knihovny také trojici aktuálně nabízených červencových her. Jedná se o Call of Duty: Black Ops Cold War, Alan Wake Remastered a Endling. Na konci měsíce z nabídky tradičně zmizí a nahradí je ony srpnové pecky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama