Square Enix odhalil Marvel's Guardians of the Galaxy. Ve hře se představí oblíbení hrdinové
i Zdroj: Hrej.cz
Marvel's Guardians of the Galaxy Novinka Square Enix odhalil Marvel's Guardians of the Galaxy. Ve hře se představí oblíbení hrdinové

Square Enix odhalil Marvel's Guardians of the Galaxy. Ve hře se představí oblíbení hrdinové

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 6. 2021 12:22

Včerejší konference Xboxu zastínila svou náloží informací všechny ostatní streamy, kterých jsme se v rámci E3 dočkali - a to bohužel i ty pozdější, mezi které patřil Square Enix. Ten nepřinesl moc zajímavých novinek, jednu je ale zcela jistě nutné vypíchnout – oznámení nové hry z komiksového světa Marvelu, konkrétně Guardians of the Galaxy, se kterou se už snad podaří vývojářům s licencí pořádně prorazit.

Reklama

  • Square Enix odhalil novou hru ze světa Marvel od tvůrců Deus Ex
  • Půjde o Guardians of the Galaxy
  • Hra vyjde v říjnu

Vydání Marvel’s Avengers od Crystal Dynamics se nesetkalo s příliš kladným přijetím ani ze strany kritiků, ani ze strany hráčů. Guardians of The Galaxy z dílen Eidos se budou snažit osudu kolegů z planety Země vyhnout. Hra se totiž z velké části inspiruje filmy a navíc se dle dostupných informací soustředí spíše na singleplayerový zážitek. Dle traileru by hráč měl ovládat Star-Lorda, kterému budou společnost dělat další známé postavy z týmu Strážců galaxie. Logicky se ale opět nedočkáme vizuální podoby s herci z filmů – to by pak licence vyšla mnohem dráž.

Z hratelnostní stránky nevypadá Guardians of the Galaxy vůbec špatně. Souboje vypadají pořádně akčně, zápolit budeme jak s různými monstry na planetách, tak s „lidskými“ nepřáteli. Důležitou roli hrají dialogy plné uštěpačného humoru, navíc má dojít i na možnosti voleb a alternativního větvení děje. Vedle toho samozřejmě nechybí úderná hudba.

Vydání není nikterak daleko a titul je zřejmě skoro hotový, dočkat bychom se měli už 26. října.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama