Squadrons nakonec dostane další obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Squadrons nakonec dostane další obsah

Squadrons nakonec dostane další obsah

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 11. 2020 12:00
Reklama

Že by EA naprosto změnilo svůj přístup? No, musíme říct, že třeba u série FIFA to tak nevypadá, studio EA Motive ale ukazuje, že i tato společnost má lidskou tvář. Totiž, při vydání akčního Star Wars: Squadrons dalo studio jasně najevo, že žádný další obsah se do hry nechystá – hra je hotová, kompletní a vývojáři chtějí po staru zkrátka podporu hry ukončit. Hráči nekritizovali, ale prosili vývojáře o další nášup obsahu, jelikož je Squadrons opravdu baví. Komunita hry si dokonce dělala srandu z toho, že nyní chce po EA přesně to, za co bylo dříve studio kritizováno.

I když vedení studia několikrát potvrdilo, že se nový obsah skutečně nechystá, realita je jiná. Vývojáři totiž na svém blogu oznámili holiday supply drop, tedy onen žádaný příchod nového obsahu. Dohromady jde o dvě dávky a slibují hned několik novinek.

V rámci prvního dodatku, který dorazí už příští týden, se vesmírní piloti dočkají třeba nové mapy Forstar Haven, ve které budete buď prolétávat asteroidy, nebo riskovat sestřelení na otevřeném prostoru. Kromě toho se objeví nové nástroje na úpravu našich lodí a další, větší specializace.

V prosinci pak přiletí expanze s novými typy stíhačů, přesněji půjde o B-Wing a TIE Defender. Nebude ale možné je zvolit vedle již existujících lodí – nové letouny slouží jakožto alternativa v dané třídě, konkrétně B-Wing slouží jako bombardér a TIE Defender jako bojový stíhač.

Velkou novinkou jsou i privátní zápasy, které dovolí založení komunitních turnajů. Servery dovolí i úpravu různých atributů lodí jako jsou modifikátory poškození, zdraví a dalších. Už od začátku bude možné mezi custom servery brouzdat a připojit se i k lidem, které neznáte.

Squadrons nakonec dostane další obsah
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama