SpongeBob nás ve své nové hře vezme na projížďku multiversem známého seriálu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SpongeBob nás ve své nové hře vezme na projížďku multiversem známého seriálu

SpongeBob nás ve své nové hře vezme na projížďku multiversem známého seriálu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

19. 9. 2021 07:45

Společně s návratem mnoha sérií plánuje THQ Nordic i vydání titulu v kulisách seriálu SpongeBoba v kalhotách, SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake. V porovnání s loňským remakem Battle for Bikini Bottom nejde o navíc předělávku, nýbrž novou hru, zakládající si na navštěvování míst, která fanoušci předlohy dobře znají.

Reklama

  • Seriál SpongeBoba v kalhotách se dočká další videoherního zpodobnění
  • SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake nás portálem zanese do různých variací animovaného světa

Stejně jako u SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated, které měli na starosti vývojáři ze studia Purple Lamp, se i nejnovější pokračování tvoří v dílnách téhož týmu. Hlavní hrdina houbovitého vzezření se tentokrát po nečekaném obdržení flakonu s magickou silou plnění přání vydává s Patrickem do sedmera variací svého vesmíru, nevyjímaje verzi Divokého západu nebo věčného světa Halloweenu.

Návrat touto cestou zahlásí i zbylé známé postavy městečka Zátiší Bikin, stejně jako dabéři, kteří jim v seriálu propůjčili svůj hlas. Krátkou zmínku zasluhuje i hudební složka. Podkres totiž utvoří celkem 101 skladeb, počítaje i populární rockovou skladbu Sweet Victory, jež trailer, potažmo seriál, doprovází. 

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake je vyvíjeno pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Switch, a to zatím bez stanoveného data vydání. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama