Spolu s rozšířením pro Horizon Forbidden West přiletí Waterwing. Mechanický ptakoještěr se předvádí v krátké ukázce
i Zdroj: PlayStation Blog
Horizon Forbidden West Novinka Spolu s rozšířením pro Horizon Forbidden West přiletí Waterwing. Mechanický ptakoještěr se předvádí v krátké ukázce

Spolu s rozšířením pro Horizon Forbidden West přiletí Waterwing. Mechanický ptakoještěr se předvádí v krátké ukázce

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 3. 2023 09:53

Dalo se očekávat, že s rozšířením Burning Shores dorazí i nové potvory, na jednu z nich nyní upozorňuje krátký teaser. Vidět jsou také působivé mraky a bouře, které nyní spoléhají na vylepšenou technologii.

Reklama

  • Studio Guerilla Games prezentuje nového ptakoještěra
  • Autoři zapracovali na vykreslování mraků
  • Cílem bylo vzbudit dojem nekonečné oblohy

Waterwing se prezentuje jako středně velký ptakoještěr, který se s radostí prohání ve vzduchu, ale i ve vodě. Agilní mašina skvěle poslouží jako rychlý dopravní prostředek, s nímž se velmi dobře manévruje.

V příspěvku je také naznačeno, že se z Waterwinga v případě ohrožení stává urputný nepřítel, je tedy lepší mít ho na své straně.

Ukázka zároveň poukazuje na novou technologii, která zajišťuje realistické vyobrazení mraků. Autoři se inspirovali dílem malíře Alberta Bierstadta, jenž tvořil v 19. století, a to hlavně z toho důvodu, že dokázal neobyčejně působivě zachytit hru světel a stínů mezi nebem a zemí. Vývojáři zajistili, aby obloha působila nekonečným dojmem, mraky by měly být realističtější, mnohem více se podílí na dechberoucích výhledech. To ostatně můžete posoudit sami z přiložených obrázků. Burning Shores si můžete pořídit za 20 dolarů, rozšíření bude k dispozici od 19. dubna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama