Spielbergův film Ready Player One odložen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spielbergův film Ready Player One odložen

Spielbergův film Ready Player One odložen

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 2. 2016 10:20
Reklama

Připravovaný snímek ze světa fiktivního MMO dostal nové datum premiéry. Adaptace stejnojmenného románu Ernesta Cline, jež se pyšní jménem Stevena Spielberga jakožto režiséra, by měla do kin dorazit 30. března roku 2018.

Filmové adaptace her mají snad ještě horší reputaci, než hry doprovázející filmy. Ready Player One se ale tomuto škatulkování tak trochu vymyká, předlohou mu je román amerického spisovatele Ernesta Cline. Hlavním hrdinou knihy je teenager Wade Watts, známý pod přezdívkou Parzival, hráč fiktivního MMO The Oasis. Hlavní zápletka se točí kolem pokladu, který ve hře zanechal její tvůrce, vysloužilý miliardář. Nastává tak boj mezi všemi hráči, kteří mají o pohádkové bohatství eminentní zájem.

Z hereckého obsazení jsou známi pouze Olivia Cooke a Ben Mendelsohn ( The Dark Knight Rises). První jmenovaná se má zhostit role Art3mis, spolubojovnice a potenciální lásky hlavního hrdiny. Mendelsohn si naopak zahraje Nolana Sorrenta, hlavní zápornou postavu příběhu.

Původně se měl film pod taktovkou Stevena Spielberga dostat do kin společně s osmou epizodou Star Wars v prosinci roku 2017, nakonec se ale jeho premiéra posouvá o několik měsíců až na konec března následujícího roku. Možná to snímku prospěje, koneckonců soupeřit v kinech se Star Wars je prakticky nemožné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama