Spider-Man 2 od Insomniac Games unikl na PS Store. Kompletní představení je zřejmě za rohem
i Zdroj: Insomniac Games / Spider-Man 2 press kit
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Spider-Man 2 od Insomniac Games unikl na PS Store. Kompletní představení je zřejmě za rohem

Spider-Man 2 od Insomniac Games unikl na PS Store. Kompletní představení je zřejmě za rohem

Jakub Fišer

Jakub Fišer

12. 12. 2022 15:15

Prvních pár informací o chystaném titulu Marvel’s Spider-Man 2 již známe, objevil se dokonce teaser trailer. Poslední únik na britském PlayStation Storu však naznačuje, že oficiální představení je skutečně za dveřmi.

Reklama

  • Očekávaná hra Spider-Man 2 unikla na stránkách PS Storu
  • K vidění je pouze pár obrázků a strohý popis, na trailer se stále čeká
  • Podle tipérů na Twitteru by se více informací mělo objevit již zítra

Na únik upozornil twitterový profil @Wario64. „Spider-Man 2 je dostupný na britském PSN,“ napsal a zveřejnil snímky obrazovky z obchodu PlayStation Store. Profil hry v obchodě PS Store je více méně bez informací, uvádí jen strohý popis: „Marvel’s Spider-Man 2 je další hrou v oceňované sérii Marvel’s Spider-Man. Hra je vyvíjena studiem Insomniac Games pro PlayStation 5 ve spolupráci s Marvel Games a Sony.“

Na internetu se prakticky okamžitě rozjela diskuze. Představení je dle mnohých opravdu blízko, dočkat bychom se jej měli ještě v tomto roce. Mluví se dokonce o datu 13. prosince, tedy již zítra. V tento den totiž má být zveřejněn trailer pro nový film Spider-Man: Napříč paralelními světy.

Brzké představení naznačuje i fakt, že webová stránka obchodu PlayStation Store s hrou je stále aktivní, avšak pouze pro uživatele z Velké Británie. Pokud se na ostrovech nacházíte, anebo používáte VPN službu, můžete si profil s hrou prohlédnout sami.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama