Space Engineers jsou o víkendu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Space Engineers jsou o víkendu zdarma

Space Engineers jsou o víkendu zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 11. 2015 09:33 5
Reklama

Dost možná patříte mezi hráče, kteří už pár měsíců nesměle pokukují po nadějné české sandboxové hře Space Engineers od studia Keen Software House. Vesmírné dobrodružství a průzkum neprobádaných končin galaxie teď může být o to atraktivnější, že v listopadu hru obohatily obří planety. Jestliže jste přesto až dosud váhali, o víkendu máte jedinečnou příležitost bezplatně si osahat tento ambiciózní počin a třeba vás konečně přesvědčí, že si vaši investici zaslouží.

V době psaní toto novinky jsou Space Engineers k dispozici zdarma na Steamu celý další celý den a 12 hodin navrch. Pokud se vám navíc trefí stavba vesmírných stanic, lodí a planetárních základen do vkusu, můžete až do pondělí využít lákavou padesátiprocentní slevu na voxelový hit. Namísto obvyklé ceny 23 eur za Space Engineers zaplatíte jen 11,5 eura, tedy v přepočtu přibližně 311 korun, což je cena skoro symbolická. Sleva se vztahuje i na balíček čtyř digitálních kopií, pokud byste se chtěli na hru složit s kamarády. Po slevě stojí jen necelých 35 eur, čili asi 950 korun.

Až do pondělí je také možné koupit Space Engineers v páru s Medieval Engineers. Tento bundle stojí 18,5 eura, tedy v přepočtu přibližně 500 korun. A za polovinu koupíte i samotné Medieval Engineers, aby byl náš výčet kompletní. Ty si však zdarma o víkendu vyzkoušet nemůžete.

Obří vesmírný sandbox točící se okolo stavby, průzkumu a přežití ve vzduchoprázdnu si od roku 2013 právem vybudoval početnou komunitu fanoušků. Ačkoli je hra stále ve vývoji a oficiálně neopustila program předběžného přístupu, může se už nyní pochlubit řadou ocenění a prodeji, které by jí mohl leckterý tradiční titul závidět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama