South Park se dočká další hry. Je součástí lukrativní smlouvy, kterou uzavřeli autoři s CBS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka South Park se dočká další hry. Je součástí lukrativní smlouvy, kterou uzavřeli autoři s CBS

South Park se dočká další hry. Je součástí lukrativní smlouvy, kterou uzavřeli autoři s CBS

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 8. 2021 11:19 1

Vypečená partička školáků z městečka South Park se v příštích letech vrátí v dalším herním zpracování. Vyplývá to z obří smlouvy, kterou podepsali tvůrci seriálu Trey Parker a Matt Stone s produkční společností ViacomCBS. Kromě herního zpracování tím potvrdili, že dalších šest sezón seriálu poběží exkluzivně na síti Comedy Central. Duo také vyprodukuje 14 nových filmů zaměřených na vedlejší postavy pro streamovací službu Paramount Plus.

Reklama

  • Dočkáme se dalšího herního South Parku
  • Zatím ale není jasné, kdo jej bude vyvíjet
  • Může i nemusí jít o pokračování série Ubisoftu

Hráče samozřejmě zajímají především virtuální dobrodružství Cartmana, Kyla, Kennyho a Stana. V uplynulých letech jsme se dočkali hned dvou dramatických epizod ze života South Park v podobě tahových RPG Stick of Truth a Fractured But Whole od Ubisoftu. Zatím není jasné, zda půjde o pokračování vzniklé série, nebo se produkční tým Park Country domluví s jiným studiem a vznikne nová herní IP.

Celkem si Parker a Stone přišli na 900 milionů dolarů (v přepočtu zhruba 19,3 miliardy českých korun) a smlouva bude platná až do roku 2027. Práva na streamování základního South Parku ale stále zůstávají holdingu WarnerMedia, potažmo tedy HBO. Služba Paramount Plus zatím v České republice oficiálně dostupná není. V současnosti běží v USA, Kanadě, Austrálii, Latinské Americe a Skandinávii. Na začátku příštího roku by měla být plošně spuštěna téměř v celé Evropě s výjimkou Česka, Slovenska, pobaltí a Balkánu. Kdy se Paramount Plus dočkáme i my je zatím otázkou.

Služba by mohla být pro hráče atraktivní i tím, že na ní bude dostupné připravované seriálové zpracování Halo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama