Sony údajně přinese další State of Play už během září. Zaměřit by se mohl na Spider-Mana 2
i Zdroj: Insomniac Games / PlayStation
Novinka Sony údajně přinese další State of Play už během září. Zaměřit by se mohl na Spider-Mana 2

Sony údajně přinese další State of Play už během září. Zaměřit by se mohl na Spider-Mana 2

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

1. 9. 2023 08:40

Poslední přenos od Sony, resp. PlayStationu jsme skrz PlayStation Showcase dostali toto léto. Jednalo se o trochu rozdělující event, který dorazil těsně před akcí Summer Game Fest a ukázal větší porci her, které si Sony chystá na další měsíce. Nicméně ani tak nešlo o první letošní přenos. Akci tento rok předcházel i podstatně menší State of Play (13. dubna), jenž si posvítil na tehdy chystané Final Fantasy 16 a některé jinačí drobnosti. Právě na tento typ přenosu nakonec nyní navazuje další spekulace. Jeff Grubb, který stále má své zdroje i v řadách Sony, totiž usuzuje, že další podobný formát čeká na hráče již velice brzy.

Reklama

  • Další přenos Sony ve formátu State of Play by mohl přijít už tento měsíc
  • S informací přišel novinář a insider Jeff Grubb, který v tom vidí souvislost i s nedávným zdražením PlayStation Plus

Grubb na základě svých informací předpokládá, že další State of Play přijde nejspíše už tento měsíc. Svou informaci zakládá jednak na informacích zdrojů a jednak na zkušenosti, která Sony provází.

Touto zkušeností máme na mysli převážně to, jak Sony své akce časuje. Září je pro ně typicky důležitým obdobím, neboť předminulý rok tomu tak bylo s PlayStation Showcase a ten minulý zase se State of Play.

Grubb kromě toho poznamenává, že jistou váhu přikládá i nedávnému zdražení PlayStation Plus. To je podle něj dalším z možných signálů, že Sony nyní chystá nějaká oznámení, ač je samozřejmě nutné zmínit, že jde pouze o jeho úsudek.

Sony zdražuje PlayStation Plus. Změna zahrne předplatné na 12 měsíců u všech jeho stupňů
i Zdroj: Sony

Sony zdražuje PlayStation Plus. Změna zahrne předplatné na 12 měsíců u všech jeho stupňů

Po zdražení Game Passu, které letos v červnu oznámil a aplikoval Microsoft, přichází s navýšením cen i společnost Sony.…

30. 8. 2023 19:40

Co už jeho úsudek není, ale oficiální to také není, je náplň celé akce. Vezmeme-li totiž Jeffa Grubba coby ne zrovna neomylného insidera v celé věci za slovo, lze soudit, že obsah většiny akce bude zřejmě patřit jedné hře. Tou by se podle nyní nedalekého data vydání (20. října) mohl stát Marvel's Spider-Man 2, jemuž by se Sony mohlo věnovat jako loni God of War nebo dříve Horizonu.

Další informace by se pak mohly točit kolem menších novinek či oznámení zcela nových her. Příkladem je to, že by zbylé minuty přenosu mohly vyplnit např. videa z Helldivers 2 nebo ze skvěle vypadajícího Rise of the Ronin. Ten, jak už bylo loni možno odtušit, bude variancí na Ghost of Tsushima, ač nabídne i prvky, jež spíše známe od FromSoftware a Ubisoftu. Podle letošních spekulací, na nichž se pak shodlo více neoficiálních zdrojů, by měl titul prý vyjít už na začátku příštího roku, kdy jeho odhalení patřilo právě jednomu ze State of Play (ze září 2022).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama