Solar Ash se odkládá na závěr roku. Vývojáři potřebují dostatek času na odladění chyb
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Solar Ash se odkládá na závěr roku. Vývojáři potřebují dostatek času na odladění chyb

Solar Ash se odkládá na závěr roku. Vývojáři potřebují dostatek času na odladění chyb

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

13. 10. 2021 20:40

Jedna ze zajímavých her už tak pozoruhodného repertoáru Annapurna Interactive dorazí ke smutku fanoušků o pár měsíců déle. Solar Ash, na němž již několik let pilně pracují tvůrci skvělé akce Hyper Light Drifter, potkává zpoždění. Důvodem je, jak už asi čekáte, obligátně zmiňovaná pandemická situace, která v posledních měsících pozdržela dosažení stanovených cílů vývoje.

Reklama

  • Studio Heart Machine odkládá svou připravovanou akci Solar Ash
  • Namísto 26. října vyjde hra 2. prosince

Z původního záměru vydat svůj nejnovější titul ještě do konce probíhajícího kalendářního měsíce (26. října) se plán studia Heart Machine posouvá na 2. prosince. Krátká doba, která touto cestou tvůrcům přibude, poslouží nezávislému týmu k finálnímu doladění hratelnosti, přičemž opomenuta nebude ani práce na opravě chyb.

Solar Ash nám svou značně surrealistickou náruč poprvé otevřelo v březnu 2019, kdy byla hra kromě aktuálního názvu ověnčena i přídomkem Kingdom. Později od svého představení, kdy byla tohoto přízviska opět zbavena, byla adventura zakladatelem studia popsána jako mysteriózní, akčně laděná skákačka s důrazem na rychlost pohybu a nestandardní estetiku i příběh. Cílem vydání je prozatím pouze PlayStation 4|5 a PC, a to skrze Microsoft Store a Epic Game Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama