Slitherine oznamuje Stargate: Timekeepers. Hra se profiluje jako real-time strategie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Slitherine oznamuje Stargate: Timekeepers. Hra se profiluje jako real-time strategie

Slitherine oznamuje Stargate: Timekeepers. Hra se profiluje jako real-time strategie

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 5. 2021 18:04

Pokud bychom se bavili o populárních seriálových či filmových značkách, které ale ve hrách moc neuspěly, kandidátů bychom měli několik. Asi tím největším ale bude Stargate, u nás známá jako Hvězdná brána. Členové hvězdného programu se sice objevili v několika málo hrách, ty ale většinou dopadly dost špatně.

Reklama

  • Vydavatel Slitherine oznamuje hru na motivy Hvězdné brány
  • Půjde o real-time strategii zasazenou mezi 7. a 8. sezónu

Možná se ale na Hvězdnou bránu usměje štěstí. Tvorbu nové hry totiž oznámil vydavatel Slitherine, přičemž přebírá název Stargate: Timekeepers. Hra využívá oficiální licence od MGM, mnoho dalších inforamcí ale zatím nemáme. Podle všeho půjde o real-time strategii, příběh bude zasazený mezi sedmou a osmou sezónu.

„Pracovat na IP jako je Stargate je čest a testament našich snah k dosažení širšího publika. Snažíme se zaujmout hráčskou představivost tvořením našich vlastních světů a zážitku postaveném na existující a silné franšíze. Těšíme se, až přivedeme Stargate: Timekeeprs k životu a vytvoříme dlouhotrvající jméno strategických Stargate her,“ tvrdí marketingový ředitel Slitherine - Marco Minoli. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama