Sledujte výrobu reálné lopaty Shovel Knighta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte výrobu reálné lopaty Shovel Knighta

Sledujte výrobu reálné lopaty Shovel Knighta

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 1. 2018 10:37 1
Reklama

O tvorbě skupiny Man At Arms jsme vás už několikrát informovali. Šikovní kováři už dokázali vytvořit repliky celé řady slavných herních nebo filmových zbraní, mezi něž patří třeba Sawcleaver z Bloodborne nebo sekera Shadowmourne z World of Warcraft. Nyní o sobě dali vědět znovu, jejich aktuální projekt vám ale nejspíš vykouzlí úsměv na tváři.

Místo masivních mečů nebo nebezpečně vyhlížejících seker totiž vyrobili…lopatu. Není to ale lopata ledajaká, nýbrž nástroj, který je dobře známý fanouškům Shovel Knighta. Narozdíl od předchozích výtvorů je tento pojat o něco více komicky, to ale vůbec neznamená, že by taková lopata nebyla v boji co platná, však se podívejte, jak úspěšně dokáže drtit třeba takové pivní plechovky.

Herní předloha patří k nejúspěšnějším nezávislým projektům na Kickstarteru. Série Shovel Knight, která se klaní takovým vzorům, jako je třeba Mega Man, je dvourozměrnou skákačkou v retro grafice, která svůj debut zažila již v roce 2014 a od té doby se objevila prakticky na všech myslitelných herních systémech. Dočkala se také celé řady ocenění a několika přídavků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama