Sledujte více jak 10 minut Star Citizen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte více jak 10 minut Star Citizen

Sledujte více jak 10 minut Star Citizen

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 10. 2014 19:21 2
Reklama

Pokud jste někdy finančně podpořili na Kickstarteru či přímo na stránkách tvůrců nějaký titul, tak je docela pravděpodobné, že se jednalo právě o Star Citizen. Vesmírný simulátor studia Robert Space Industries totiž slavil a stále ještě slaví takový úspěch, až z toho oči přechází – hra vybrala již 58 milionů dolarů, tedy více jak jednu a čtvrt miliardy korun, a to od více než šesti set tisíc lidí.

A nyní máme možnost nahlédnout na současný stav vývoje hry – v rámci výstavy CitizenCon 2014 pořádané právě Robert Space Industries máme možnost nahlédnout na raný stav titulu. Vidět můžeme rovnou více jak deset minut komentovaných záběrů přímo ze hry s tím, že je tu a tam skutečně cítit a vidět, že se jedná o jeden z prvních buildů hry. Nicméně, ve videu můžeme vidět průlet vesmírem, procházku korábem a konečně také přistání na planetě s průzkumem po vlastních nohách. To vše v parádní grafice zprostředkované CryEnginem čtvrté generace.

Zhlédněte video a sdílejte s námi svůj názor – podpořili jste Star Citizen? A pokud ano, líbí se vám, kam se současný vývoj titulu ubírá? Finální verzi hry spatříme snad již někdy během příštího roku. Je však otázkou, zda do té doby hra nenabobtná do nesplnitelných rozměrů – přeci jen, jednotlivé milníky ve financování hry padají jako švestky!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama