Skybound spřádají plány na další TWD hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skybound spřádají plány na další TWD hru

Skybound spřádají plány na další TWD hru

Marek Selinger

Marek Selinger

25. 1. 2019 10:59 1
Reklama

Tak trochu jsme to tušili. Poté, co se rozpadlo studio Telltale, a dokončení poslední sezóny adventurní série The Walking Dead se ujmula herní divize společnosti Skybound Entertainment, měli jsme za to, že tak velká investice do lidského kapitálu neznamená pouze ono dokončení aktuálně rozdělané práce. A jak se nyní zdá, nemýlili jsme.

Skybound se totiž na Twitteru fanoušků zeptal, jakou případnou hru ze světa The Walking Dead by si přáli s tím, že se samozřejmě jedná o super-hypotetickou otázku. V dalším tweetu společnost dodala, že hledají nápady pro rozšíření celého univerza, jinými slovy se podle všeho nechystá přímé pokračování příběhu Clementine, netipli bychom si ani na další adventurní sérii. Ono se není čemu divit, Skybound Entertainment jako majitelé celé značky chtějí z toho, že díky rozpadu Telltale značně rozšířili svou herní divizi, vytěžit co nejvíc. A další hra z univerza The Walking Dead se zdá jako ideální příležitost.

Dost fanoušků si podle onoho twitterová vlákna přeje open-world survival titul ve stylu Dying Light. Nebudeme zastírat, že taková myšlenka nám nepřijde vůbec zcestná. Taktéž zaznívaly hlasy o navázání na již zmíněnou adventurní sérii, ale v tomto případě se jedná nejspíše pouze o zbožná přání.

Čtyři série adventury The Walking Dead však nejsou jediným herním zářezem této značky. Nesmíme zapomenout na akci Overkill’s The Walking Dead, jež vyšla na konci loňského roku, ale žádnou díru do světa neudělala, navíc její konzolová verze se dočkala odkladu. Na závěr už jen dodáme, že minulý týden vyšla třetí epizoda finálové série příběhu Clementine, na tu úplně poslední se můžeme těšit 26. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama