Skutečná hra, nebo podvod? Kontroverzní survival The Day Before se opět odkládá
i Zdroj: Fntastic
The Day Before Novinka Skutečná hra, nebo podvod? Kontroverzní survival The Day Before se opět odkládá

Skutečná hra, nebo podvod? Kontroverzní survival The Day Before se opět odkládá

Dominik Tománek

Dominik Tománek

2. 11. 2023 07:00 8

Vývojářské studio Fntastic vydalo další herní trailer z dlouho očekávané, ale také velmi kontroverzní zombie survival hry The Day Before. Kromě pár nových záběrů se hra už po několikáté odložila těsně před vydáním.

Reklama

  • The Day Before se opět o měsíc odkládá 
  • Údajně se pracuje se také na next-gen verzi

The Day Before má být postapokalyptická MMO survival hra v otevřeném světě, ve které hráči bojují proti zombies a dalším přeživším. Na hře se ale pracuje už 5 let a má za sebou už několikátý odklad. Studio ve poslední zprávě fanouškům uvedlo: 

„Těchto posledních pět let bylo naplněno potem a krví. Prošli jsme toho tolik. Ale chceme vám poděkovat, že jste při nás stáli. Tohle všechno je pro vás.“

Hra má nově vyjít skrze službu Steam Early Access 7. prosince, cenovka je nastavená na 39 dolarů (cca 900 Kč). Jakmile hra dosáhne „nejlepší možné verze“, poskočí její cena na 49 dolarů (cca 1100 Kč). Stránka hry na Steamu byla na začátku tohoto roku odstraněna kvůli údajnému sporu o ochrannou známku, ten je podle Fntastic nyní vyřešen. Hra už má ostatně opět stránku Steamu.

Údajně se pracuje se také na „next-gen konzolové verzi“, která však zatím nemá datum vydání. Hra The Day Before byla v souvislosti s přechodem na Unreal Engine 5 několikrát odložena. Někteří hráči vývojáře podezřívají a přirovnávají hru ke kauze Abandoned z minulého roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama