Sherlock Holmes Chapter One dorazí za měsíc. Verze pro starší konzole vyjde o něco déle
i Zdroj: Hrej.cz
Sherlock Holmes Chapter One Novinka Sherlock Holmes Chapter One dorazí za měsíc. Verze pro starší konzole vyjde o něco déle

Sherlock Holmes Chapter One dorazí za měsíc. Verze pro starší konzole vyjde o něco déle

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

17. 9. 2021 09:05 1

Pohled na nevyzrálou verzi slavného britského detektiva z románů a povídek sira Arthura Conana Doyla konečně zná datum vydání. Studio Frogwares nabídne Sherlock Holmes Chapter One na PC a současné generaci konzolí v polovině listopadu. Jejich předchůdci v podobě PlayStationu 4 a Xboxu One známého vyšetřovatele přivítají až s pozdějším datem.

Reklama

  • Sherlock Holmes Chapter One vyjde na PC, PS5 a Xbox Series 16. listopadu
  • Na PS4 a Xbox One zamíří kvůli nutnosti dalšího odladění s menším zpožděním

Sherlock Holmes Chapter One vyjde na PC a konzolích PlayStation 5 a Xbox Series 16. listopadu, na PlayStation 4 a Xbox One pak podle tvůrců krátce nato. Vhodné je i zmínit, že půjde o neepizodickou hru o délce 12-15 hodin a že každá předobjednávka bude nezávisle na edici doplněna o hru Sherlock Holmes Crimes and Punishments.

Jak už název nejnovějšího příspěvku tudíž předestírá, další pouť světoznámého detektiva není návaznou epizodou starších dílů, nýbrž prequelem, jenž jejich příběhu předchází. V roli 21. letého Sherlocka se proto podíváme na etapu jeho života předcházející pozdějšímu kariérovému vzestupu a dobu, kdy jeho sebejistota stále hraničila s arogancí a nabubřelostí. 

Ruku v ruce s omlazenou literární personou slibují vývojáři i začlenění několika funkcí ovladače DualSense. Tím nejzásadnějším momentem, kdy si na ně patrně vzpomeneme, bude vnímání vibrací při hledání stop, majíc za účel navozování sílícího pocitu intuice, která Sherlocka vede. Kromě těchto pasáží převážně vyšetřovatelského charakteru bude taktéž haptická odezva aktivní i během akčnějších momentů, kdy svedeme pěstní nebo střelecký souboj s nepřáteli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama