Shadow Warrior 3 se může pochlubit dokončením vývoje. Vývojáři zahlásili Gold
i Zdroj: Hrej.cz
Shadow Warrior 3 Novinka Shadow Warrior 3 se může pochlubit dokončením vývoje. Vývojáři zahlásili Gold

Shadow Warrior 3 se může pochlubit dokončením vývoje. Vývojáři zahlásili Gold

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 2. 2022 16:50

Flying Wild Hog ve spolupráci s Devolver Digital oznamují završení fundamentálních prací na Shadow Warrior 3. Pokračovat bude samozřejmě příprava updatů, jimiž se vývojáři pokusí zabezpečit, že hra 1. března dostojí svému slibu.

Reklama

  • Shadow Warrior 3 dospěl do základní verze a připravuje se k vydání

Hra je podle polského studia již připravena na cestu k recenzentům, což značí, že by měla být v plně reprezentativním stavu. Po technické stránce byli PC hráči již přednedávnem spraveni o vcelku přívětivých systémových požadavcích

Naopak co se týká současných konzolí Xbox Series a PS5, zde nadále platí, že ani jedna nebude v den vydání vybavena vlastní nativní verzí. Hraní bude jinak řečeno podmíněno vycházením ze zpětně kompatibilních verzí pro Xbox One a PS4.

Nejnovější díl restartované série Shadow Warrior vybaví Lo Wanga rovněž hlasem nového dabéra. Oproti předchozím rebootům, kde hlavního hrdinu namluvil Jason Liebrecht, bude tutéž pozici tentokrát zastávat Mike Moh. Vzhledem k původnímu dílu z roku 1997, kde byl protagonista vybaven hlasem Johna Galta, bude tak Lo Wang poprvé promlouvat tóninami dabéra asijských rysů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama