Seznamte se s hrdiny nového Call of Duty: Vanguard
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Seznamte se s hrdiny nového Call of Duty: Vanguard

Seznamte se s hrdiny nového Call of Duty: Vanguard

Komerční sdělení
8. 11. 2021 14:36

V posledních dnech druhé světové války musí skupinka vojáků z různých konců světa zapomenout na to, co je rozděluje, a spojit se, aby zastavila tajné nacistické spiknutí. Mise těchto odvážných mužů a žen představuje počátky bojů speciálních jednotek. Cílem scénáristů bylo napsat pro Call of Duty: Vanguard jedinečný a poutavý příběh zasazený do známého konfliktu s postavami výrazných osobností.

Reklama

V kampani pro jednoho hráče zažijete drama a napětí při pozoruhodné cestě napříč důležitými bitvami druhé světové války. O vítězství budete bojovat na východních a západních frontách v Evropě, v Pacifiku a v severní Africe. Ať už půjde o souboje letounů nad Midwayskými ostrovy, ikonickou obranu Stalingradu s odstřelovačskou přesností, seskoky nad Francií nebo odrážení postupujících sil v severní Africe, tak se ponoříte do strhujícího, úchvatného a děsivého příběhového zážitku o těch, kteří zvrátili průběh války a navždy změnili historii.

Kdo jsou tihle hrdinové? Arthur Kingsley je velitelem speciální jednotky, která byla vyslána do Německa, aby odhalila pravdu o projektu Phoenix. Na Arthurovi jako veliteli není výjimečná jeho schopnost páchat násilí nebo zabíjet lidi, ale spíše jeho neochvějná oddanost misi a soucit s ostatními vojáky. Svou roli vůdce si bere k srdci a věří, že jeho povinností je zajistit, aby se všichni vrátili živí. Strach ze ztráty vojáků pod jeho velením způsobil, že se Arthur zdráhal jednotku vést, ale důležitost mise ho přiměla přijmout svou roli a s ní i své skutečné poslání. 

Seznamte se s hrdiny nového Call of Duty: Vanguard
i Zdroj: Hrej.cz

Další členkou jednotky vyslané do Německa je Polina Petrová, pro kterou je v sázce mnohem víc než jen dokončení mise. Nechvalně proslulé odstřelovačky z legend se nacisté obávali, zatímco ruští vojáci ji zbožňovali. Polina je jedinou postavou v příběhu Call of Duty: Vanguard, která nenarukovala a neopustila domov, aby mohla bojovat. Válka přišla za ní. Čekejte spoustu intenzivních emocionálních okamžiků. Její příběh není jen o pomstě za to, co se stalo jejímu domovu a rodině. Je to příběh o ztrátě, vysídlení, smutku, a také o předsudcích.

Seznamte se s hrdiny nového Call of Duty: Vanguard
i Zdroj: Hrej.cz

Vojín Lucas Riggs dává přednost činům před slovy. Přestože jeho osobnost zdaleka není výbušná, jeho způsob řešení hrozeb je velmi výbušný. Riggs pochází z rodiny chovatelů ovcí nedaleko Melbourne v Austrálii a společně s rodinou se staral o stádo a stříhal vlnu. Když začala druhá světová válka, neváhal se přihlásit ještě před zavedením branné povinnosti. Byl připraven bojovat proti většímu zlu, než jsou občasní drobní zlodějíčci v jeho okolí.

Seznamte se s hrdiny nového Call of Duty: Vanguard
i Zdroj: Hrej.cz

Pilot Wade Jackson je poručíkem 1. třídy, pochází z New Yorku a vyžívá se v kaskadérských kouscích, i když je situace nevyžaduje. Jackson vyrostl v Brooklynu jako Američan první generace a je to rebel, jenž se často ocitá první na ráně, zejména pokud jde o úctu k jeho rodině. Bystrý Jackson objevil svou lásku k rychlosti v šestnácti letech díky mimoškolnímu opravářskému kroužku. Se svými kamarády často vyjížděl s vozidly z dílny na projížďky po nově otevřené dálnici Interboro Parkway, kde jako jediný odvážlivec dokázal zkrotit nebezpečné zatáčky silnice ve vysoké rychlosti. Po střední škole byl přijat do programu kadetů námořnictva a létal se střemhlavým bombardérem.

Seznamte se s hrdiny nového Call of Duty: Vanguard
i Zdroj: Hrej.cz

Seržant Richard Webb je pravou rukou, přítelem a důvěrníkem Arthura Kingsleye. Weeb vyrostl v rodině akademiků a po vzoru svých rodičů si vybral dráhu profesora na univerzitě. Neměl v úmyslu bojovat ve druhé světové válce, věřil, že díky své absolventské práci nebude povolán. Přesto ho povolali a on neochotně vstoupil do armády. Ví, že ho jeho země ve válce potřebuje, ale v této povinnosti nevidí žádnou čest. Vojenskou službu vnímá spíše jako práci, kterou je třeba vykonat, pokud je nějaká naděje, že se život vrátí do normálu. Při operaci Tonga ale dojde k zvratu. Jaký ve skutečnosti Richard Webb bude? To se dozvíte při hraní Call of Duty: Vanguard.

Seznamte se s hrdiny nového Call of Duty: Vanguard
i Zdroj: Hrej.cz

Nad rámec kampaně posouvá neutuchající rivalita globální války akci ještě dále v epickém balíčku s obsahem, včetně strhujících režimů pro více hráčů a kooperaci. Hráči se stanou předvojem síly, která změnila válku, zatímco se zapíšou do historie díky charakteristickým přestřelkám Call of Duty a zážitku pro více hráčů. Hráči budou rovněž moci prověřit svou zdatnost, když se pokusí přežít neutuchající nápor nemrtvých v děsivém novém zážitku Zombies, který připravilo Treyarch Studios.

Kupte si Call of Duty: Vanguard a získejte plakát A2 s našimi odvážnými hrdiny. Hra je k dispozici na konzolích PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama