serie-men-of-war-bude-pokracovat
Novinka Série Men of War bude pokračovat

Série Men of War bude pokračovat

Marek Švrkala

Marek Švrkala

30. 7. 2013 09:36 1
Reklama

Společnost 1C Company ohlásila další díl válečné strategické série Men of War. Pokračování úspěšné hry Men of War: Assault Squad, která si od nás v roce 2011 vysloužila slušných sedm bodíků, vytvoří studio Digitalmindsoft. To oznámilo, že od Assault Squad 2 můžeme očekávat klasické prvky pro pokračování – lepší grafiku, nové módy, více map, upravený inventář, atraktivnější předměty či vyspělejší umělou inteligenci.

Digitalmindsoft si dále hodně slibuje zejména od multiplayerových módů, v nichž se hráči střetnou na mapách určených pro souboje 1v1 až 8v8. Chybět by pak neměla ani kooperace osmi hráčů najednou. Frakcí bude opět pět a bojovat se bude v Evropě, Africe a Pacifiku. V těchto místech z druhé světové války se odehrají i single-playerové skirmish mise, kde se můžete těšit jak na obří tankové bitvy, tak na stealth mise s osamělým sniperem.

Men of War: Assault Squad 2 vyjde na PC prostřednictvím Steamu někdy mezi říjnem a prosincem letošního roku. Zatím se můžete mrknout na první screenshoty a zjistit, zda je grafika skutečně lepší, jak autoři tvrdí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama