Série Kingdom Hearts se usídlí i na Switchi. K návštěvě hybridní konzole si dopomůže cloudem
i Zdroj: Hrej.cz
Kingdom Hearts HD 1.5 Remix Novinka Série Kingdom Hearts se usídlí i na Switchi. K návštěvě hybridní konzole si dopomůže cloudem

Série Kingdom Hearts se usídlí i na Switchi. K návštěvě hybridní konzole si dopomůže cloudem

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

6. 10. 2021 11:40

Trojice kolekcí ze slavné japonské série Kingdom Hearts od studia Square Enix se podívá i za hranice PlayStationu, Xboxu i letos navštíveného PC. Informaci o vstupu na Nintendo Switch byla oznámena při odhalení posledního z DLC bojovníků Super Smash Bros. Ultimate, jímž se stal hlavní hrdina série, Sora.

Reklama

  • Square Enix připravuje vícero her ze série Kingdom Hearts pro Nintendo Switch
  • V plánu je Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts JD 2.8 Final Chapter Prologue, Kingdom Hearts 3 + Re Mind i kompletní kolekce
  • Každá z her poběží na přenosné konzoli skrze cloud

Skupina 10 titulů, jejichž datum vydání bude oznámeno v budoucnu, obsáhne sdružení remasterů Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts JD 2.8 Final Chapter Prologue a nejnovější díl spolu s jeho příběhovým dodatkem Kingdom Hearts 3 + Re Mind. 

V případě zájmu o celou prezentovanou sbírku bude k dispozici i kompletní kolekce Kingdom Hearts Integrum Masterpiece. U všech her je nicméně třeba počítat s tím, že k jejich hraní bude zapotřebí stálé internetové připojení, neboť bylo oznámeno, že na Switchi nepoběží lokálně, ale prostřednictvím cloudu. Podobně jako u nedávno vydaného The Forgotten City či Control od studia Remedy se tak série na Switchi obejde bez vlastní offline verze. A ačkoli je této skutečnosti zejména u starších dílů opravdu škoda (koneckonců jde o remastery PS2 her), je dobré vidět, že se značka u Nintenda rozrůstá i nad rámec loňského vydání Kingdom Hearts: Melody of Memory.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama