Seriálové The Last of Us zná svou Abby. Tvůrci oficiálně oznámili její casting
i Zdroj: Naughty Dog
The Last of Us Part 2 Remastered Novinka Seriálové The Last of Us zná svou Abby. Tvůrci oficiálně oznámili její casting

Seriálové The Last of Us zná svou Abby. Tvůrci oficiálně oznámili její casting

Dominik Tománek

Dominik Tománek

9. 1. 2024 18:23

Po měsících spekulací o tom, kdo se ujme seriálové verze Abby z The Last of Us 2 už konečně mohou skončit. Jednu z nejkontroverznějších postav ztvární herečka, kterou fanoušci chtěli jako Ellie.

Reklama

Craig Mazin, který spolu s autorem hry The Last of Us Neilem Druckmannem režíruje seriál, a šéfka dramaturgie HBO Francesca Orsiová již dříve v rozhovorech naznačili, že před stávkou v Hollywoodu usilovali o obsazení role Abby. Nyní byl oficiálně oznámen casting Kaitlyn Dever, kterou můžete znát z filmu Šprtky to chtěj taky a nebo UFO hororu Nikdo tě nezachrání. 

Jako by Mazin a Druckmann chtěli preventivně uklidnit některé fanoušky, kteří budou poukazovat na fyzické rozdíly mezi Dever a svalnatou postavou Abby, vydali prohlášení. „Náš castingový proces pro druhou sezónu byl stejný jako s první sezónou. Hledáme prvotřídní herce, kteří ztělesňují duše postav z původního materiálu," uvedli. „Na ničem nezáleží víc než na talentu a my jsme nadšeni, že se k Pedrovi, Belle a zbytku naší rodiny připojí taková uznávaná herečka, jako je Kaitlyn.“

První sezóna adaptovala první hru. Mazin a Druckmann potvrdili, že se nyní budou v průběhu několika sezón zabývat materiálem z jejího pokračování The Last of Us Part 2. Hra se odehrávala pět let po prvním díle, kdy se Ellie a Joel usadili v osadě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama