Krásné, ale brutální. Senua’s Saga Hellblade 2 má datum vydání
i Zdroj: Ninja Theory
Senua’s Saga: Hellblade 2 Novinka Krásné, ale brutální. Senua’s Saga Hellblade 2 má datum vydání

Krásné, ale brutální. Senua’s Saga Hellblade 2 má datum vydání

Dominik Tománek

Dominik Tománek

18. 1. 2024 21:30

Od vydání Hellblade Senua's Sacrifice brzy uteče 7 let. Pokračování Senua’s Saga Hellblade 2 je už relativně dlouho ve vývoji a teď konečně známe i termín, kdy se dostane k hráčům.

Reklama

  • Tvůrci z Ninja Theory v rámci Xbox Developer Direct ukázali, jak na hře pracují
  • Zároveň oznámili konečné datum vydání
  • To je stanoveno na 21. května 2024

Hellblade 2 se objeví dříve, než se čekalo. V pokračování akčního eposu plného severských mýtů se vrátí Senua v plné kráse Unreal Enginu 5. Poté, co byla hra v roce 2019 poprvé oznámena jsme se dočkali několika trailerů, které ukazály neuvěřitelně detailní prostředí a působivou vizuální stránku. 

Studio Ninja Theory teď v rámci akce Xbox Developer Direct, kdy Microsoft a jejich dceřiná studia prezentují herní projekty, nechalo nahlédnout pod pokličku vývoje očekávaného pokračování Hellblade 2. Mimo jiné ale oznámilo oficiální datum vydání na 21. května 2024. Potvrdily se tím spekulace, se kterými nedávno přišel eXtas1s. Podle oficiální tiskové zprávy by měla být délka hry podobná jako u prvního dílu (přibližně 7 až 8 hodin).

Hra se bude prodávat pouze v digitální podobě a vyjde na Xbox Series X/S, PC a objeví se i v Game Passu. Její cena je stanovena na 49,99 dolarů (cca 1150 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama