Novinka Sega láká na nového herního Sonica a oznamuje remaster Sonic Colors Ultimate

Sega láká na nového herního Sonica a oznamuje remaster Sonic Colors Ultimate

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 5. 2021 19:12

Dnešní den je nabitý prezentacemi. Večer se dočkáme prezentace Dying Light 2, kde by mělo dojít k odhalení data vydání, ve 23:00 zase bude vysílat PlayStation své State of Play, kde láká na gameplay záběry z nadcházejícího Horizon: Forbidden West. Ještě před tím si ale svůj stream odbyla Sega, která se soustředila na Sonica.

Reklama

  • Livestream Segy prozradil remaster Sega Colors Ultimate
  • Vydavatel láká i na zbrusu nového Sonica

Stream například představil remaster Sonic Colors Ultimate, kde Sonic raketovou rychlostí cestuje po zábavním parku. Po cestě zachraňuje kouzelné Wisps. Ty mu následně propůjčují speciální schopnosti, které procházení úrovněmi dále zjednodušují.

Původně hra vyšla v roce 2010 na Wii a Nintendo DS, současný remaster se podívá na PC, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch a PlayStation 4. Základní verze vyjde na 40 dolarů (cca. 850 korun), k dispozici je také Digital Deluxe edice s předběžným přístupem, soundtrackem, kosmetickými doplňky a filmovým boostem. 

To ale není vše – na úplném konci nám totiž Sega ukázala teaser trailer na další samostatnou hru Sonic. O té mnoho nevíme, ale má vyjít v příštím roce. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama