Šéf Xboxu pochválil Steam Deck, přes xCloud vyzkoušel Age of Empires a Halo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Šéf Xboxu pochválil Steam Deck, přes xCloud vyzkoušel Age of Empires a Halo

Šéf Xboxu pochválil Steam Deck, přes xCloud vyzkoušel Age of Empires a Halo

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 8. 2021 10:58

Phil Spencer si koncem minulého týdne posteskl, že další výrobci konzolí nemají zájem o službu Xbox Game Pass, kterou by on sám nejraději protlačil úplně všude. Radost mu naopak udělal handheld Steam Deck, ten je totiž oproti dalším platformám mnohem otevřenější.

Reklama

  • Phil Spencer ocenil Steam Deck
  • Pochválil displej a ovládací prvky
  • Handheld si podle něj skvěle rozumí se službou xCloud

Steam Deck by se v podstatě dal označit jako kompaktní počítač. Valve nechce zařízení nijak omezovat, společnost hned během odhalení naznačila, že si na něj zájemci klidně mohou nainstalovat operační systém Windows. 

Handheld tím pádem logicky podporuje i aplikace třetích stran, třeba xCloud. Phil Spencer se na Twitteru pochlubil, že se k němu Steam Deck již dostal, měl tedy možnost vyzkoušet vybrané hry a zároveň také kompatibilitu se streamovací službou od Xboxu. “Hrál jsem Halo a Age of Empires. A bylo to fajn, xCloud funguje dobře. Gratuluji SD týmu,” napsal v příspěvku a nezapomněl pochválit velikost displeje a ovládací prvky.

Steam Deck se dostal do rukou také k dalším lidem, kteří handheld podrobili různým testům. Krom záběrů z vybraných her jsou k dispozici třeba měření zachycující fungování chladícího systému a teplotu zařízení během plné vytíženosti. Pokud vás tyto detaily zajímají, pusťte si přiložené video.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama