Sea of Stars se prodalo 100 000 kopií za pouhý den. Retro RPG si můžete vyzkoušet s demoverzí na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Sea of Stars Novinka Sea of Stars se prodalo 100 000 kopií za pouhý den. Retro RPG si můžete vyzkoušet s demoverzí na Steamu

Sea of Stars se prodalo 100 000 kopií za pouhý den. Retro RPG si můžete vyzkoušet s demoverzí na Steamu

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

30. 8. 2023 15:30

Sea of Stars od nezávislého Sabotage Studio se prodalo 100 000 kopií během 24 hodin od vydání. Vývojáři děkují fanouškům za nevídanou podporu na Twitteru. Hra vyšla na platformách PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama

  • Retro tahové RPG Sea of Stars právě vyšlo 
  • Za prvních 24 hodin bylo zakoupeno nejméně 100 000 kopií
  • Hra je dostupná na PC a nejpopulárnějších konzolích

Vývojářům nezávislého Sabotage Studio se povedl husarský kousek, když během pouhého dne prodali 100 000 kopií své nejnovější indie hry Sea of Stars. Ta je zasazena ve stejném světě jako jejich předchozí projekt, akční plošinovka The Messenger (2018). 

Tahové RPG s retro mechanikami a estetikou se od počátku těšilo vřelé komunitní opoře a hru mimo jiné na crowdfundingové platformě Kickstarter finančně podpořilo 25 589 uživatelů částkou v přepočtu převyšující 26 milionů korun. 

Ve hře následujete dvojici Dětí Slunovratu jménem Valere a Zale. Ti používají magickou sílu Slunce a Měsíce v boji proti zlovolnému Fleshmancerovi. Do skupinky byste si měli být schopni naverbovat až 6 společníků a procestovat s nimi svět plný dobrodružství, vedlejších aktivit, úkolů i výzev.

Na Steamu si Sea of Stars můžete vyzkoušet i zdarma s dostupnou demoverzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama