Sci-fi střílečka Scars Above se předvádí v gameplay ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sci-fi střílečka Scars Above se předvádí v gameplay ukázce

Sci-fi střílečka Scars Above se předvádí v gameplay ukázce

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 6. 2021 03:27 4

E3 prezentace vydavatele Koch Media natočila světla reflektorů na český rybníček, mluvilo se třeba o Switch verzi Kingdom Come: Deliverance nebo slibném projektu The Last Oricru. Představena byla také sci-fi záležitost Scars Above, kterou nyní doplňuje gameplay ukázka.

Reklama

  • Scars Above nabízí záběry z pre-alpha verze
  • Na hře pracuje studio Mad Head Games, autoři Pagan Online
  • Vyjít by měla během příštího roku

Na hře pracuje srbské studio Mad Head Games, které už má něco za sebou, například akční RPG Pagan Online. Tentokrát se ale pustilo do zcela jiného žánru, Scars Above se profiluje jako third-person střílečka s velkým důrazem na příběh a průzkum neznámého prostředí. Protagonistkou je ostatně vědkyně Kate, která sice upřednostňuje řádný výzkum, pokud se ji ale předmět zkoumání pokusí ohrozit, bez dlouhého váhání ho rozstřílí na mikročástice.

Kate je spolu s dalšími vědci přivolána, aby prozkoumala zvláštní mimozemskou hmotu ignorující fyzikální zákony. Velmi záhy po prvním kontaktu se však objevuje v úplně jiném světě, kde se nevysvětlitelným událostem snaží přijít na kloub.

V záběrech je vidět práce se zbraní, střelba a dokonce i souboje s bossy. Z ukázky je jasně patrné, že hra ještě není začištěná, zde se sluší dodat, že se jedná o pre-alpha verzi. V souvislosti s hrou se nejčastěji zmiňuje titul Returnal, novinka od studia Housemarque se totiž Scars Above v lecčem podobá.

Hra vyjde někdy během příštího roku pod nově představeným labelem Prime Matter, jehož prostřednictvím chce Koch dát prostor menším projektům. O platformách zatím nerozhodnuto není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama