Saints Row nabízí volně stažitelné demo pro tvorbu postav a zisk bonusů. Svého Bosse si můžete uložit i sdílet
i Zdroj: Summer Game Fest
Saints Row Novinka Saints Row nabízí volně stažitelné demo pro tvorbu postav a zisk bonusů. Svého Bosse si můžete uložit i sdílet

Saints Row nabízí volně stažitelné demo pro tvorbu postav a zisk bonusů. Svého Bosse si můžete uložit i sdílet

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 6. 2022 23:15

Vzhledem k letnímu datu připadajícím už na srpen bylo snadné očekávat, že ani vývojáři z Volition nevynechají příležitost ukázat nové Saint Row. Reboot série, jenž byl před časem odložen na 23. srpna, se na slavnostním večeru Geoffa Keighleyho blýsknul nejen v nové ukázce, ale i demu.

Reklama

  • Saints Row přináší ukázku editoru pro vytváření postav
  • Svého vlastního Bosse si můžete v demu vytvořit už teď

Demo s názvem Saints Row: Boss Factory umožňuje každému, kdo si jej stáhne, přístup k široké skupině nástrojů, s nimiž lze modelovat vlastního protagonistu do posledního puntíku. Jakmile budete se svou postavou (resp. jednou ze šesti možných) spokojeni, můžete ji bezpečně uložit, než bude hra vydaná. Hráči jsou v tomto smyslu navíc upozorňováni na to, že svou postavu mohou sdílet. K tomuto účelu využívá studio své oficiální stránky.

Sdílením své postavy s ostatními hráči získáte do plné verze nárok na dvě helmy, přičemž ti, kdo se zaregistrují k účtu Saints Row přes Boss Factory, získají navíc raketomet Marshall Rocket Launcher. Samotné sdílení probíhá přitom jednoduše. Pomocí zaslání sedmimístného kódu, jenž je automaticky generován při vytvoření Bosse, předáte svou postavu komukoli, komu chcete (a to i napříč platformami). Pokud je tedy jeden Boss vytvořen například na Xbox Series, lze jeho kód použít na jiné platformě, jako je třeba PS5 nebo PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama