S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy dostává první várku oprav
i Zdroj: GSC Game World
S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Novinka S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy dostává první várku oprav

S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy dostává první várku oprav

David Bernard

David Bernard

31. 3. 2024 12:45

Když 6. března 2024 dorazila na minulou generaci herních konzolí trilogie S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy, jednalo se o nečekanou událost. Ačkoliv se hráči populární a tajemné akce po letech s radostí vrátili do Zóny, neobešlo se to bez technických potíží. Právě ty nejzásadnější z nich se tvůrci snaží adresovat v první velké aktualizaci, která si na paškál bere díl S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.

Reklama

  • S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy dostává první velkou aktualizaci
  • Opravy se týkají prvního dílu série
  • Tvůrci se zaměřili na pády hry a její výkon
  • Problémy zbylých dvou dílů trilogie budou adresovány v nadcházejících aktualizacích

Výprava do radiací zamořené Zóny herní série S.T.A.L.K.E.R. byla až do letošního března doménou PC hráčů. To se změnilo 6. března 2024, kdy na konzole minulé generace nečekaně vyšla kompilace tří původních dílů v podobě S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy. Konzolovou verzi nicméně trápí technické problémy. Tvůrci z ukrajinského herního studia GSC Game World nyní vydali první velkou aktualizaci, která se zaměřuje na první iteraci populárního dobrodružství v netradičním prostředí.

Všem stalkerům, kteří hrají na konzolích.

Aktualizace pro první díl trilogie, S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, je nyní dostupná na konzolích PlayStation i Xbox. V dalších aktualizacích se budeme věnovat opravám pro S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat.

Níže naleznete seznam hlavních oprav:

Pády hry 

(Xbox/PlayStation)

  • Opraveny byly pády při načítání do lokací Garbage/Bar během vedlejších úkolů
  • Opraveny byly pády během úkolu, jehož cílem je získat dokumenty z laboratoře X-16

(PlayStation)

  • Opraveny byly pády při uložení hry/úmrtí v oblasti Agroprom
  • Opraveny byly pády při načítání hry skrze menu s uloženou pozicí

Výkon hry

(Xbox/PlayStation)

  • Byla zvýšena celková stabilita napříč oběma platformami

Tyto opravy reflektují problémy s nejvyšší prioritou, po jejichž opravě komunita volala. Pokud tento seznam neobsahuje chyby, které trápily vás osobně, vězte, že jsme si jich vědomi a v budoucích aktualizacích budeme pokračovat v úsilí zlepšit Legends of the Zone Trilogy.

"Rádi bychom poděkovali všem, co se do Zóny vydali poprvé, aby okusili její překvapení a zažili pravý život stalkera. Stejně tak děkujeme i těm, kteří měli připravené vybavení a rozhodli se vrátit do míst, kde vše začalo," píše v příspěvku na sociální síti X studio GSC Game World.

Trilogie S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy vyšla 6. března 2024, a to na herní konzole PlayStation 4 a Xbox One. Na současné generaci konzolí je titul možné hrát v režimu zpětné kompatibility.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama