S hrami zdarma se znovu roztrhl pytel. Vyzvedněte si Wolfensteina, Warhammer nebo Tell Me Why
i Zdroj: MachineGames / Bethesda
Novinka S hrami zdarma se znovu roztrhl pytel. Vyzvedněte si Wolfensteina, Warhammer nebo Tell Me Why

S hrami zdarma se znovu roztrhl pytel. Vyzvedněte si Wolfensteina, Warhammer nebo Tell Me Why

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 6. 2022 19:20

Blíží se léto a vedle Epicu se k rozdávání her připojuje i herní obchod GOG a vývojářské studio Don’t Nod. Během pár dní si můžete tak zadarmo rozšířit herní sbírku hned o několik titulů, jako např. příběhovou adventuru Tell Me Why, Wolfenstein: The New Order či Warhammer 40 000: Chaos Gate.

Reklama

  • Epic Game Store rozdává do 9. června Wolfenstein: The New Order
  • GOG nabízí zdarma do 8. června Warhammer 40 000: Chaos Gate
  • Během celého června je též zadarmo k dostání adventura Tell Me Why

Start moderní série Wolfenstein od studia Machine Games se na Epicu nachází zdarma do 9. června. Hra z roku 2014, kterou později doplnilo rozšíření The Old Blood, příběhové pokračování The New Colossus a odbočka Youngblood, se ze všech rebootů těší nejlepšímu přijetí. Důvodem bývá to, že z nich patrně nejlépe kloubí zábavné střílení s retro prvky, netradiční pohled na alternativní historii a poutavý narativ bez hluchých míst. Pokud tedy stále nemáte hru vyzkoušenou, toto je skvělá příležitost jak se do série pustit.

Hra od tvůrců prvních dvou Life is Strange se oproti Wolfensteinu nechá získat déle. Během celoměsíční akce věnované LGBTQ+ komunitě se totiž lidé z Don’t Nodu i pro letošek rozhodli nabídnout svou tematickou adventuru Tell Me Why, a to na Steamu, Microsoft Storu i Xboxu. Jak se můžete dočíst z dobové recenze, hra se napříč dějem zaměřuje na telepaticky propojená dvojčata Tylera a Alyson vyrovnávající se se smrtí svojí matky. Sám Tyler je přitom i transgeder, což dává jasnou odpověď, proč je hra rozdávána zrovna nyní během měsíce LGBTQ+.

Poslední z her k mání, kterou pro její stáří ocení zejména staromilci, je strategie Warhammer 40 000: Chaos Gate. Předchůdce letošních Daemonhunters je na GOG momentálně zahrnut do oslavného balíčku Warhammeru ukrývající i jiné zajímavé dárky. Mimo samotného Chaos Gate je v něm např. i artbook pro hru Warhammer: Mark of Chaos. Čas na vyzvednutí trvá do 8. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama