S Eivorem vytáhneme na Paříž už 12. srpna. Vyjde DLC Siege of Paris pro Assassin’s Creed Valhalla
i Zdroj: Hrej.cz
Assassin's Creed Valhalla Novinka S Eivorem vytáhneme na Paříž už 12. srpna. Vyjde DLC Siege of Paris pro Assassin’s Creed Valhalla

S Eivorem vytáhneme na Paříž už 12. srpna. Vyjde DLC Siege of Paris pro Assassin’s Creed Valhalla

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 7. 2021 20:10 3

Assassin’s Creed Valhalla se 12. srpna dočká druhého plánovaného velkého DLC s názvem The Siege of Paris. Jak už název napovídá, družina vikingů v čele s hrdin(k)ou Eivor(em) se tentokrát vydá do oblasti dnešní Francie, kde se pokusí dobýt Paříž. Hra tak zpracuje jednu z nejznámějších epizod historie skutečných Vikingů.

Reklama

  • 12. srpna vyjde poslední velké DLC pro Assassin's Creed Valhalla
  • Siege of Paris nás zavede do Francie
  • 29. července začíná nový festival Sigrblot

Součástí DLC je pochopitelně hlavně nová oblast Francia, která by měla nabídnout zase trochu odlišnou atmosféru, aby si hráči odpočinuli od pošmourné Anglie. Velký návrat oslaví infiltrační mise, ve kterých, po vzoru dílů z počátku minulého konzolového cyklu, dostanete cíl a možnost zavraždit ho libovolným způsobem. Často za použití krytí a splynutí s prostředím. Samozřejmě nebudou chybět noví nepřátelé, nové vybavení a nové zbraně. Vedle toho by se měla rozšířit i nabídka říčních nájezdů.

I pro hráče, kteří se do Francie nechystají pak autoři připravili další sezónní festival. Půjde o Sigrblot, vypukne 29. září a potrvá až do 19. srpna. V rámci něj přijdou nové aktivity v usedlosti Ravensthorpe, jednou z hlavních odměn bude jednoruční meč, tedy nová třída zbraně. Aktualizace jako taková bude ke stažení už od zítřka, společně se zmíněnými prvky přinese i škálování úrovní, úpravy talentového stromu a řadu oprav chyb.

Obléhání Paříže zatím uzavře příběhovou linku Valhally. Autoři však už v minulosti naznačili, že bychom se mohli dočkat ještě jednoho velkého příběhového rozšíření. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama