Rozšíření The Sims 4 přineslo děsivou chybu. Roztahuje těla dětí
i Zdroj: EA / Maxis
Kuriozity The Sims 4 Novinka Rozšíření The Sims 4 přineslo děsivou chybu. Roztahuje těla dětí

Rozšíření The Sims 4 přineslo děsivou chybu. Roztahuje těla dětí

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 3. 2023 11:20

Před pár dny vyšla očekávaná expanze Rodinný život pro simulátor života The Sims 4. Zaměřila se na vztahy v rodině, sociální dynamiky a hlubší dopady stárnutí. Zároveň ale přinesla velmi kuriózní bug, kvůli kterému se nejmladší členové domácností mění v děsivé příšery.

Reklama

  • Rozšíření Rodinný život pro The Sims 4 si zřejmě nerozumí s jedním z oblíbených modů
  • Roztahuje těla dětí

Hráči na sociálních sítích začali upozorňovat na to, že se jim novorozeňata i batolata při hraní nepřirozeně protahují. Hra sice zachová rozměry jejich těla a hlavy, ale ohromně jim prodlouží nohy a ruce tak, aby měla těla v podstatě stejná jako ostatní postavy. Výsledkem je dost strašidelná podívaná. Upozornil na ni magazín Polygon.

Komunita spekuluje, že za problémy může oblíbená modifikace Stand Still in CAS, která vypíná všechny otravné animace simíků při vytváření v editoru postav. Objevují se ale informace o tom, že se hra podobně rozbíjí i hráčům, kteří modifikaci nepoužívají. Prozatím lze obecně doporučit hru zapínat bez modifikací, což je ostatně obvyklý postup po jakékoliv větší aktualizaci nebo rozšíření.

Rozšíření Rodinný život vyšlo 16. března. “Posilujte rodinná pouta, hledejte si kamarády i nepřátele a objevte opravdové osobnosti svých Simíků v rozšíření The Sims™ 4 Rodinný život. Způsoby, kterými Simíci navazují vztahy se svým okolím – od rodinných příslušníků až po Simíky, které vůbec neznají – se vyvíjí. Simíky a jejich vztahy budou utvářet nejen plánované události, jako jsou přespání u kamarádů, ale také nečekané milníky, jako je například krize středního věku,” slibuje tisková zpráva.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama