Roller Champions stále existuje, chystá se test
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Roller Champions stále existuje, chystá se test

Roller Champions stále existuje, chystá se test

David Plecháček

David Plecháček

5. 3. 2020 11:12
Reklama

Vzpomínáte si na loňskou E3? Jak byste nemohli... Možná vám ale několik her z hlavy vypadlo, a když se o nich začne později mluvit, až teprve pak vám dojde, že o takové hře jste už někdy někde slyšeli. Chcete příklad, o čem to mluvíme? Třeba o sportovní hře od Ubisoftu: Roller Champions. Na tu jste možná zapomněli i přes to, že jste ji hráli.

Roller Champions totiž byla velice netradiční hra, která se do portfolia Ubisoftu příliš nehodí. Francouzský vydavatel se totiž pokusil svět uhranout hrou, v níž se na dva týmy po třech bruslařích na kolečkových bruslích pokusí uzmout míč, obkroužit tři kola a následně skórovat. Protější tým tomu musí samozřejmě za každou cenu zabránit.

Jak už zaznělo, ještě během E3 dal hráčům Ubisoft možnost titul vyzkoušet. Stačilo si jej stáhnout a v rámci alfa verze si několik zápasů zahrát. Od té doby jsme o hře neslyšeli. A právě proto jsme na ni možná zapomněli. Člověk by se skoro až chtěl zeptat, zda-li stále existuje a její vývoj pokračuje, ale zdá se, že tomu tak opravdu je. Ubisoft dokonce chystá druhé kolo testování, uzavřená alfaverze bude k dispozici mezi 11. a 23. březnem.

Do hry přibyly nové pohyby, ať už jde o nové typy přihrávek nebo možnost popohnat vlastního spoluhráče prostřednictvím kotvičky, pokud jste ale hru ještě vůbec nehráli, především vám může jít o to, vyzkoušet si, jestli za to vůbec stojí. Jestli se chcete zúčastnit, můžete zkusit své štěstí (přihlaste se pod tímto odkazem), testování ale proběhne jen na PC, ačkoliv hra později vyjde i na PS4, Xboxu One, Nintendu Switch a mobilních zařízeních. O tom, kdy se tak stane, Ubisoft nemluví. Vyzkoušíte netradiční hru, z níž se může stát absolutní propadák i nečekaný hit?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama