RoboCop: Rogue City nakonec na Switch nedorazí
i Zdroj: Teyon
Robocop Novinka RoboCop: Rogue City nakonec na Switch nedorazí

RoboCop: Rogue City nakonec na Switch nedorazí

David Bernard

David Bernard

22. 10. 2023 09:00

Pamatujete si RoboCopa? Kultovního sci-fi hrdinu, který na přelomu osmdesátých a devadesátých let brázdil televizní obrazovky? My rozhodně ano. Nadcházející akce RoboCop: Rogue City, která pravděpodobně zabrnká na struny nostalgie, vyjde již 2. listopadu, a to na PC (Steam) a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Titul byl ve vývoji také pro oblíbený handheld Nintendo Switch, ale během pátečního dne bylo oznámeno, že se majitelé konzole Switch nakonec nedočkají. Ocelově tvrdého strážce pořádku si tudíž na cesty nesbalíte.

Reklama

  • RoboCop: Rogue City nevyjde na Nintendo Switch
  • Na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S se neúprosného policajta dočkáme již 2. listopadu

Nostalgická střílečka RoboCop: Rogue City již klepe na dveře. Pouhých dvanáct dní nás dělí od eliminace všemožných druhů zlořádů, ničemů a kriminálníků. Pokud jste vyrůstali na starších amerických akčních filmech, pravděpodobně jste o hře, která sází na vyvolání nostalgických pocitů, už slyšeli. Možná jste dokonce vyzkoušeli PC demoverzi, která je od 4. října dostupná na platformě Steam.

Na předchozích ukázkách a propagačních materiálech jsme mohli postřehnout, že se neoblomný strážce zákona mimo PC a konzole aktuální genreace chystá i na Nintendo Switch. To už bohužel neplatí. Vyjádření ohledně platformy Switch se mimo jiné objevilo například v komentářích oficiální Facebookové stránky hry. 

Vydavatelská společnost Nacon, která za RoboCop: Rogue City stojí, se pro herní server Gematsu vyjádřila následovně: “Aktuálně nemáme žádné plány pro vydání hry na Nintendo Switch.” Pokud bychom měli tipovat důvody, proč ke zrušení Switch verze došlo, pravděpodobně bychom vsadili na problematiku optimalizace a celkovou technickou stránku vývoje. RoboCop: Rogue City vychází již 2. listopadu na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Pracuje se na herní adaptaci RoboCopa. Ke slavné značce se dostali autoři Terminator: Resistance
i Zdroj: Hrej.cz

Pracuje se na herní adaptaci RoboCopa. Ke slavné značce se dostali autoři Terminator: Resistance

Mezi klasické akční filmy z osmdesátých let patří také snímek RoboCop. Vypráví příběh policisty Alexe Murphyho, z něhož se…

7. 7. 2021 11:48
3
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama