Risk of Rain 2 už má přes milion hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Risk of Rain 2 už má přes milion hráčů

Risk of Rain 2 už má přes milion hráčů

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

4. 5. 2019 06:33
Reklama

Není to ani týden, co jsme informovali o pozitivních ohlasech na druhý díl roguelike akce Risk of Rain a autoři mají opět s čím se chlubit. Jejich hře se totiž ve Steam Early Accessu daří natolik, že za pět týdnů v tomto programu prodala více než milion kopií. Jen pro srovnání – na takové prodeje čekala původní hra na Steamu téměř pět let.

První díl si později samozřejmě prodejně výrazně pomohl na několika konzolích, naposledy na Switchi, kde vyšel koncem minulého roku. Ke konzolím má sice Risk of Rain 2 ještě daleko, jelikož v předběžném přístupu na PC stráví ještě zhruba rok, i přesto je ale podle zájmu o early access celkem bezpečné předpokládat, že pokračování svého předchůdce s přehledem překoná.

Do té doby budou mít autoři plné ruce práce s novým obsahem. Už příští měsíc bychom se měli dočkat prvního velkého rozšíření, a zatímco tento update obohatí svět Risk of Rain o zcela nové prvky, do budoucna budou vývojáři myslet i na fanoušky prvního dílu. Co všechno se z jedničky vrátí, si ale Hopoo Games zatím nechávají pro sebe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama