Risk of Rain 2 míří k plnému vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Risk of Rain 2 míří k plnému vydání

Risk of Rain 2 míří k plnému vydání

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 7. 2020 13:10
Reklama

Je to už více než rok, co se Risk of Rain 2 nachází v early accessu. I přes to, že si hráči na hry umístěné v tomto programu často stěžují, zaznamenalo studio Hoopoo Games s druhým dílem své rogue střílečky velký úspěch, a za pár týdnů tak zamíří do plné verze.

Za dobu svého early access vývoje se hra dostala na konzole včetně Switche, přičemž původní datum vydání plné verze bylo naplánováno na toto jaro. Jak tomu ale bylo u nespočtu her, i zde se muselo odkládat. Nyní je ale vývoj na dobré cestě, a vývojáři odhalují, co vše přinese plné vydání.

Přibyde například nová hratelná postava The Captain, kterého si vybrali sami hráči. Disponuje brokovnicí, která může omráčit nepřátele, navíc si může přivolat beacony, které healují nebo zvyšují armor všem hráčům v okolí.

Přijít má také nový boss, lunární monstra, skilly a další předměty do hry. V rámci multiplayerového matchmakingu autoři chystají nový serverový vyhledávač – ten hráčům dovolí vytvořit své dedikované servery, na kterých půjde upravit spousta různých nastavení. S plným vydáním se samozřejmě zvedne i cena, a to na 25 dolarů. V současné době si tak stále můžete hru zakoupit za 20 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama