Resident Evil Village umožňuje stáhnout první ze tří demoverzí, láká na příběh trailerem a oznamuje návrat režimu Mercenaries
i Zdroj: Hrej.cz
Resident Evil: Village Novinka Resident Evil Village umožňuje stáhnout první ze tří demoverzí, láká na příběh trailerem a oznamuje návrat režimu Mercenaries

Resident Evil Village umožňuje stáhnout první ze tří demoverzí, láká na příběh trailerem a oznamuje návrat režimu Mercenaries

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 4. 2021 09:25

Včerejší vysílání Resident Evil Village přineslo mimo dalších záběrů, oznámení demoverze a režimu Mercenaries také oslavu 25. výročí série. Svou pozornost ale dostalo i závěrečné odhalení Resident Evilu 4 pro VR nebo nové informace k CGI seriálu Netflixu, Resident Evil: Infinite Darkness, a filmové adaptaci prvních dvou dílů– Resident Evil: Welcome to Raccoon City.

Reklama

  • Resident Evil Village čeká trojice demoverzí, první z nich lze stáhnout už nyní
  • Hra nabídne mód Mercenaries
  • Dočkali jsme se nového příběhového traileru

Co nás zajímá nejvíce, je samozřejmě možnost si hru vyzkoušet. Tento proces proběhne ve dvou, resp. třech fázích. Začne exkluzivními demoverzemi pro PlayStation 4|5 a následně přejde v jednotné demo pro Xbox, PC (Steam), Stadia i PlayStation.

Všechna dema budou časově omezená, a to limitem 30 minut u exkluzivního obsahu pro PlayStation a 60 minut u demoverze společné. V prvních dvou případech přibývá navíc podmínka tzv. 8hodinové demoverze, tj. na vyzkoušení budete mít pouze 8 hodin reálného času. U druhé je tento interval prodloužen na jeden den. 

Obsahem prvního dema, které lze předběžně stáhnout už nyní, bude ukázka vesnice, součástí druhého možnost projití hradu. Společná ukázka obě varianty spojí, a hráči tak budou moci nastavenou hodinu času věnovat jedné, druhé či oběma cestám. Při dovršení jedné z nich před uplynutím vývojáři stanoveného limitu bude možné přejít k jiné, či průběh po zbylý čas opakovat. Možnost opakování se vztahuje i na zbylá dvě dema.

Data spuštění odpovídají následovnému:

  • PlayStation demo The Village - od 18. dubna (19:00) do 19. dubna (01:00)
  • PlayStation demo The Castle - od 25. dubna (19:00) do 26. dubna (01:00)
  • Společné demo - od 2. května (02:00) do 3. května (02:00)

Data otevření možnosti předběžného stažení:

  • PlayStation demo The Village - od 16. dubna (02:00)
  • PlayStation demo The Castle - od 16. dubna (02:00)
  • Společné demo -  od 30. dubna (02:00)

Přechodem k dalšímu obsahu je pochopitelně záhodno upnout pozornost k nové příběhové ukázce. Ta se blíže věnovala postavě Lady Dimitrescu, Chrisu Redfieldovi, ale i množství akčních pasáží. 

Zbylá část přenosu byla dedikována návratu Mercenaries Mode - časově omezeného režimu, kde je hráč odměňován hodnocením a odměnami dle výše dosažené úspěšnosti. Během průchodu jednotlivými oblastmi budete navíc mimo stále obtížnějšího boje pravidelně interagovat i s obchodníkem, jenž vás dozásobí a vybaví novými zbraněmi. Svou zásadní roli budou sehrávat i modifikátory schopností, skrze které půjde průběžně přizpůsobovat herní styl. 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama