Resident Evil Village čeká hutné příběhové DLC a pohled ze třetí osoby ve stylu nedávných remaků
i Zdroj: Capcom
Novinka Resident Evil Village čeká hutné příběhové DLC a pohled ze třetí osoby ve stylu nedávných remaků

Resident Evil Village čeká hutné příběhové DLC a pohled ze třetí osoby ve stylu nedávných remaků

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

14. 6. 2022 10:00

Osmý díl ze série Resident Evil byl jednou z her, která měla na Capcom Showcase 2022 opravdu velké zastoupení. Tou největší oznámenou novinkou, na níž bez pochyb čekala valná většina hráčů, je příběhové DLC rozšiřující základní hru. Jelikož jde však svého způsobu o spoiler toho, co se ve hře událo, zmíníme se jeho detailech až na konci textu. Už nyní můžeme ale upozornit, že hra rozšíří také akční režim Mercenaries, jakož i perspektivu, z níž na ni nahlížíme.

Reklama

  • Resident Evil Village čeká DLC a umožní projít hrou s third-person kamerou
  • Rozroste se i režim Mercenaries
  • Vše bude zahrnuto do rozšíření Winters’ Expansion

Všechen nový obsah bude zahrnut do nového rozšíření s názvem Winters, které půjde získat skrze Zlatou edici Resident Evil Village. Winters’ Expansion bude obsahovat nový režim kampaně z pohledu třetí osoby, který umožní pozorovat celou hru i mimo oči Ethana, a disponovat tak větším rozhledem. Bude také zahrnovat obsahovou aktualizaci herního režimu Mercenaries, která zahrne nové hratelné postavy včetně Chrise Redfielda, Heisenberga nebo Lady Dimitrescu. Vše dorazí už 28. října.

Nyní již k DLC, které je spoilerem pro hlavní hru. Shadows of Rose bude už podle názvu sledovat Ethanovu dceru Rose, kterou jsme hledali a nakonec i zachránili coby nemluvně. Rozšíření se stejně jako závěrečná scéna Village odehrává o 16 let později, takže již dospělá Rose zápasí nejen s potížemi svého dospívání, ale i výjimečnými schopnostmi, s nimiž se narodila. Podle autorů vstoupí do vědomí zdroje nákazy Mold zvaného Megamycete, kde se setká s dívkou, která vypadá přesně jako ona, jakož i postavami, které dobře známe (např. Dukem). I v tomto případě bude DLC dostupné od 28. října, přičemž bude hratelné pouze z pohledu třetí osoby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama